Maçın yorumu

Maçın yorumu

Gürsel: “Amacımız oynayan bir takım olmak. Her geçen gün üstüne koyan bir Bandırmaspor olmak istiyoruz”

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel:

“Kazanmak güzel, amacımız oynayan bir takım olmak. Buna uygun oyuncularımız var. Her geçen gün oyunumuzu daha çok geliştirip, üstüne koyan gelişen bir Bandırmaspor ortaya koymak.”

Altınordu Teknik Sorumlusu Hüseyin Eroğlu:

“Oyunun geneline baktığımızda aslında beraberlik çıkması gereken bir maç diye düşünüyorum. Kendi hatalarımızdan kalemizde gol yedik.

TFF 1.Lig’in 7’nci haftasında Altınordu’yu 2-1 mağlup eden Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Gürsel maç sonundaki basın toplantısında kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Gürsel gazetecilere şunları aktardı: “Bizim için Manisa maçından sonra iç sahada oynadığımız bir maçtı. Kazanmak önemliydi buradan 3 puanla ayrıldığımız için mutluyuz Oyuna gelecek olursak; maçın başlarında maçı koparabilecek pozisyonları bulduk. Değerlendiremedik. Daha maçın başlarında 1-0, 2-0 öne geçme durumumuz vardı. Ama 40’ ıncı dakikada golü bulduk. İkinci yarı iyi başladık. Ondan sonraki süreçte Altınordu ön bölgeye çok adamla gelmeye başladılar. Biraz oyun mücadele şekline döndü. Onlarda çok iyi mücadele ettiler.

Çok kritik bir dakikada onlar beraberliği yakaladılar. Oyuncularım buna 4 dakika sonra cevap verdiler. Öne geçen golü bulduğumuz için mutluyuz.

Aynı şekilde golü yedikten sonra verdiğimiz tepki güzeldi. Kazanmak güzel, amacımız oynayan bir takım olmak. Buna uygun oyuncularımız var. Her geçen gün oyunumuzu daha çok geliştirip, üstüne koyan gelişen bir Bandırmaspor ortaya koymak.” dedi. (Ahmet Pesen)



Anahtar Kelimeler: Maçın yorumu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı