maçın hakemi İzmir’den

maçın hakemi İzmir’den

Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynayacağı Denizlispor maçın İzmir bölgesi A klasman hakemi Ayberk Demirbaş yönetecek.

Bandırmaspor’un 4 Şubat 2023 Cumartesi günü Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynayacağı Denizlispor maçın İzmir bölgesi A klasman hakemi Ayberk Demirbaş yönetecek. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmada yardımcı hakemlikleri İstanbul bölgesi A klasman yardımcı hakemleri Ali Uğurtan Demirtaş ve Samet Özkul yapacaklar. Maçın dördüncü hakemliğini ise Uşak bölgesi B klasman hakemi Veli Karakaya üstlenecek.

Spor Toto 1. Lig’in 23’üncü haftasına dahil karşılaşmada Futbol Federasyonu temsilciliklerini Çağlar Kurt, Ahmet Sula ve Gürhan Tokul, gözlemciliği Cengiz Akyüz yürütecek.

 

ONUR GÖÇMEZ’DEN ÇAĞRI

Öte yandan, Bandırmaspor Kulübü Başkanı Onur Göçmez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla bordo-beyazlı taraftarları tribünlere davet etti.

Göçmez’in açıklamaları şöyle:

“Kim ne derse desin, boş ver! Cumartesi günü maça gel, yeter! Saat 13.30. Rüzgâr tersine esecek! Hava sıcaklığı 22 derece ve mevsim normallerinin üstünde. Biletleri olanlar için cumartesi günü, saat 13.30-16.00 arası, resmi tatil ilan edildi.”

“Günlerden pazartesi. Rakip, 20 bin kişiye oynadı. Kimse kusura bakmasın. Biz ne istiyoruz? Biz ne kadar istiyoruz? Biz ne kadar çok seviyoruz? Cumartesi günü, saat 13.30’da, o stadyumu doldurmalıyız. İLLA FİNAL Mİ OLMALI? Eğer istiyorsak, eğer biz de varsak, eğer savaşacaksak, BANDIRMA OLMUŞ HAYATIMIZ! 

Hemen şimdi!” 



Anahtar Kelimeler: maçın hakemi İzmir’
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı