Maçın ardından

Maçın ardından

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin: ?En kötü maçımızı oynadık?

/resimler/2016-10/22/1930403559736.jpg

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin:

?En kötü maçımızı oynadık?

Ümraniyespor´a 2-0 kaybedilen maçın ardından düşüncelerini açıklayan Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, ?Sezon başından bu yana en kötü futbolumuzu oynadık? dedi. İlk 45 dakika içinde hiç gol pozisyonu yakalayamadıklarını vurgulayan Ertekin, şunları söyledi:

?Maç boyunca etkili olamadık. İnanılmaz kötü bir performans sergiledik. İkinci yarıda birkaç pozisyon bulduysak da, gole ulaşamadık. Maçı kazanmayı hak etmedik. Futbolda böyle günler de var. Önemli olan bu günlerde birlik-beraberlik içinde olmaktır. Salı günü Bandırma´da, Sancaktepe ile Türkiye Kupası maçımız var. Pazar günü ise Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Şimdi bu maçları düşünüyoruz.?

Basın toplantısında soruları da yanıtlayan Ertekin, Ümraniyespor maçına kısa bir süre kala dört futbolcunun neden kadro dışı bırakıldıkları konusunu ise hafta içinde yönetim kurulunun veya kendisinin düzenleyeceği bir basın toplantısında açıklayacaklarını belirtti.

/resimler/2016-10/22/1930071371553.jpg

MEHMET ŞİMŞEK (Ümraniyespor Antrenör Yardımcısı)

Ümraniyespor Antrenör Yardımcısı Mehmet Şimşek ise açıklamasında, zorlu Bandırmaspor deplasmanından üç puan çıkarmalarının önemine işaret ederken, ?Teknik heyet olarak bu maç öncesi takımın başına yeni geldik. Maçtan önceki hafta oyuncularımızın moral motivasyonlarını yükseltmeye çalıştık. Oyuna iyi başladık ve ilk golümüzü de erken bulduk. Daha sonraki dakikalarda girdiğimiz gol pozisyonlarını değerlendiremedik. Maçın sonlarına doğru da ikinci golümüze ulaştık? dedi.

Şimşek, maçın hakemlerinin genelde iyi yönetim göstermelerine karşın zaman zaman seyirci ve Bandırmaspor´lu oyuncuların etkisinde kaldıklarını öne sürdü.   Önder BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli