Maçın ardından

Maçın ardından

Ertekin;"Pozisyonları değerlendirdik."

Bandırmaspor teknik Direktörü İsmail Ertekin:

"Bugün şans faktörü bizden yana idi. Bulduğumuz pozisyonları gol yaptık.  Daha çok mücadele ettiğimiz maçlarda puan alamadık bugün, daha az mücadele ederek hem de gollü bir galibiyet aldık´´

Manisaspor Teknik Direktörü Kolay Palaz 4-0 yenildikleri Bandırmaspor maçının ardından istifa etti.

/resimler/2016-10/2/1008131578826.jpg

Bandırmaspor cephesi

TFF 1. Lig 6. Haftasında evinde Manisaspor´u 4-0 mağlup eden Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında puansız geçen bir süreçten sonra bugün  3 puanla tanıştıklarını söyledi. Ertekin´´ Maç boyunca top bizdeyken oynamaya çalıştık. Ama top rakipteyken oynatmamayı çok beceremedik. Bugün şans faktörü bizden yana idi. Bulduğumuz pozisyonları gol yaptık.  Daha çok mücadele ettiğimiz maçlarda puan alamadık bugün, daha az mücadele ederek hem de gollü bir galibiyet aldık. Bunun için sevinçliyiz ama henüz daha bir galibiyet aldık. Çok çalışmamız gerekiyor.  Şu anki tablo çok olumsuz gözükmemesine rağmen çok çalışmazsak işimiz zor demektir. Budan sonra daha çok çalışıp 3 puanlara devam etmemiz gerekiyor. Galibiyet alamama sürecini bu maçla atlattığımız içinde son derece sevinçliyim, inşallah bundan sonra galibiyet serisine devam eder gideriz.

/resimler/2016-10/2/1007455328212.jpg

Manisaspor cephesi

TFF 1.Lig´in 6. Haftasında deplasmanda Bandırmaspor´a 4-0 mağlup olan Manisaspor´da maçın sonunda Teknik Direktör Koray Palaz istifa ettiğini açıkladı.

Maçın ardından Palaz gazetecilere yaptığı açıklamada, istifa ettiğini bildirdi. Palaz ?Öncelikle şunu belirtmek isterim ki futbolda bu anlar zor anlardır. Hem kulüp açısından hem teknik adam açısından Biraz önce karar aldık. Kararımı da hem başkana, hem oyuncularıma ilettim.  Buraya hedefleri istekleri olan bir kişi olarak geldim. Maalesef istediğimiz gibi olmadı. Ve görevimden istifa kararı aldım. Manisaspor´a Manisa´ya bu skordan dolayı ve aldığımız sonuçlardan dolayı camiadan camiaya gönül verenlerden özür diliyorum.  Buraya kadarmış inşallah daha iyi yerlerde olurlar´´ dedi.



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı