Maçın ardından

Maçın ardından

Banvit Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final 2.karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Darüşşafaka Doğuş´a 73 - 86 yenildi

 

Banvit Baş Antrenörü Selçuk Ernak : ´´Darüşşafaka Doğuş çok iyi bir takım ve bizim bugünkü eksikliklerimizi çok iyi değerlendirdiler. Bir yere kadar direnebildik."

/resimler/2016-5/20/1251411749099.jpg

Banvit Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final 2.karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Darüşşafaka Doğuş´a 73 - 86 yenildi ve seride 2 - 0 geriye düşerek play-off´lara çeyrek finalde veda etti. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Banvit Baş Antrenörü Selçuk Ernak şu değerlendirmelerde bulundu : ´´Öncelikle Darüşşafaka Doğuş takımını tebrik ediyorum ve play-off´un kalan bölümünde de başarılar diliyorum. Çok iyi bir takım ve bizim bugünkü eksikliklerimizi çok iyi değerlendirdiler. Bir yere kadar direnebildik.

Bugünkü maçtan çok sezonun geleni için bir şeyler söylemek isterim. Üç tane ameliyatlı sakatlık geçirdiğimiz ve bir oyuncudan vazgeçtiğimiz bir sezonda hiçbir maçtan vazgeçmedik ve rakibini rahat ettiren bir takım olmadık. Geriye de düşsek ilerde de olsak sürekli oynadığımız basketbolla bu lige renk kattığımızı ve insanların gönlünde bir yer tuttuğumuzu düşünüyorum. Bunu sağlayan ve büyük özveriyle oynayan, çok dar bir rotasyonda oynayan bütün oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu karakterde ve bu özverilerde oldukları sürece profesyonel hayatlarında önleri çok açık olacaktır.

Uni Banvit başta olmak üzere bütün Bandırma seyircisine de teşekkür ediyorum. Çünkü bizi iyi günde ve kötü günde hiç yalnız bırakmadılar. Onlarla beraber bir şeyleri başardıysak başardık. Umarım onlara daha iyi basketbol, daha iyi takımlar ve daha iyi sonuçlar seyrettirebiliriz.´´ dedi.

/resimler/2016-5/20/1251592843171.jpg

Darüşşafaka Doğuş Baş Antrenörü Oktay Mahmuti:

 "Bugün Avrupa´nın en iyi liglerinden Süper Lig´de şu anda yarı finaldeyiz.´´

Darüşşafaka Doğuş Baş Antrenörü Oktay Mahmuti ise karşılaşmayı şu şekilde değerlendirdi : ´´Bugün tutuk başladık. Ama ilk maçtan sonra söylemiştim. Uzun bir ara vardı. Bu maça da tutuk başlamamıza rağmen oyun kontrolünü elimizde tuttuk. Bugün Avrupa´nın en iyi liglerinden Süper Lig´de şu anda yarı finaldeyiz. Sezon başında bu önemli hedeflerinden biriydi bizim için. İyi basketbol oynadığımızı düşünüyorum.´´ dedi.



Anahtar Kelimeler: Maçın ardından
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli