MAÇ SONU;

MAÇ SONU;

MESUT BAKKAL(Bandırmaspor Teknik Sorumlusu): “TARAFTARLA KAZANMAK GÜZEL” ARİF UFUK KAHRAMAN(Altınordu Teknik Sorumlusu) “PENALTIMIZ VERİLMEDİ”

“Öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Hafta içinde yaptığımız çağrıya uyarak maça gelip, takımımıza destek verdiler. Taraftarla kazanmak güzel. Maç boyunca rakibimize pozisyon vermedik. Bu arada, çalıştığımız bir gol de attık. Golden sonra biraz daha üretken olsak farkı artırabilirdik. İkinci yarıda golü korumak için geri çekilmemiz sonucunda biraz baskı yediysek de rakibimize gol pozisyonu vermedik. Yine de maç boyunca kontrol bizdeydi. Oyuncularımın disiplinli mücadelesinden memnunum. Bizim için eşik maçını kazandık. Tüm oyuncularımı kutluyorum. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Her geçen gün daha iyiye gideceğiz.”

“Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Maça çok eksik bir kadroyla geldik. Amacımız savunmamızı sıkı tutup, rakibimizin hata yapmasını beklemek ve kontrataklarla gol aramaktı. Maçta U-19’dan üç oyuncumuz takımızda yer aldı. 2005 doğumlu bu oyuncularımızdan ikisi kadromuzda ilk kez forma giydi. Buna rağmen rakibimize biri serbest vuruştan yediğimiz gol, diğeri ise ofsayt olan pozisyon dışında pozisyon vermedik. İkinci yarıdaki mücadelemizden memnunum. Bu oyun bana gelecek maçlar için ışık verdi. Ancak daha üretken olmak zorundayız. Bu arada, rakip kalecinin ceza alanı içinde boşa çıkarken, oyuncumuza kafasına yumruk vurması penaltıydı. Ancak hakem bu penaltıyı vermediği gibi VAR da nedense devreye girmedi.” ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: ;
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı