M A D E N` cilik!...

M A D E N` cilik!...

CHP BALIKESİR MİLLETVEKİLİ HAVUTÇA: BANDIRMA ETİBOR LOKALİNİN AKP TOPLANTILARINA VERİLMESİ YANLIŞTIR, ARAŞTIRACAĞIM”

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Etibor A.Ş. Bandırma misafirhanesi lokalinin sürekli olarak AKP Bandırma ilçe örgütünün toplantılarına açılmasının yanlış olduğunu, bu konuyu araştıracağını açıkladı. Devlete ait bir sosyal tesisin iktidar partisine açılmasının doğru olmadığına işaret eden Havutça, şunları söyledi:

“Daha önce AKP’nin birçok toplantısında olduğu gibi 8 Kasım’da, bu partinin beş Bandırma belediye başkan aday adayının üyelerine hitaben konuşma yaptığı toplantıya da verildiğini öğrendim. Devlete ait bu çeşit yerlerin, öğretmenevlerinin, siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve demokratik kitle örgütlerine açılmasına genelde karşı değilim. Ancak siz, Etibor lokalini yalnızca iktidar partisi AKP’nin toplantılarına açıp, diğer partilere vermezseniz, bu çok ciddi bir sorundur. Öyleyse biz, parti olarak siyasi toplantılarımız için neden, parayla otellerin salonlarını kiralıyoruz? Devlete ait bir lokal, eğer tüm siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ve demokratik kitle örgütlerine eşit ve adil şekilde veriliyorsa hayır demeyiz ama sürekli AKP’ye verilen bir lokal bir, devlet kuruluşunun, iktidar partisi adına siyasete alet edilmesi anlamındadır. Ciddi gördüğüm bu konuyu araştıracağım.



demokrat
15.11.2013 11:23:58
Bu tür kamu kuruluşlarının bazılarınca çiftlik gibi kullandıkları malumunuzdur.İnşallah toplantı tertip edildiğinde kira bedelleri ödenerek suistimaller önlenmiştir.

HİCRİ DÜZCELİ
15.11.2013 18:40:44
allah bilir yedikleri içtikleri de etibor tarafından karşılanıyordur.

Recep Sekerci
15.11.2013 00:36:27
Sayın Manşet editörleri, Etibor AS kapanalı neredeyse 10 yıl oldu.Lütfen araştırın.Kurumun ilgi alanlarında Bankacılık 1998 den beri yok.Hele Metelurji diye bir sektör hiç yok. Değerli yorumcular, hiç endişe etmeyin Kurumdan bedeva bir lokma dahi hiç kimse yiyemez ve yemiyor.AKP ilçe idarecilerinin tercihi nezih, temiz , içkisiz ve ekonomik oluşudur . Yedikleri her şeyin parasini da ödüyorlar. Meraklısı kuruma gelir ve faturaları görür. Sn Sedat Pekel de Ramazan`da bedeli mukabili şehit ailelerine burada yemek verdi. Herkes bilir ki Bayramlarda Bandırma Protokolünün bayramlaşma yeri Etimaden lokalidir.Dileyen kisi veya kisiler ücreti mukabili yemek yemektedirler.Tüm Kamuoyuna saygı ile duyururum.

  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli