liseli gencin yüzü yeniden yaratıldı.

liseli gencin yüzü yeniden yaratıldı.

Plastik Cerrak Babür Ertem son derece başarılı bir operasyon ile Steyjer öğrenciyi yeniden hayata bağladı.







Bandırma Manşet                                           Haber Merkezi 

Banvit`te staj gören  Endüstri Meslek lisesi Metal bölümü 12.c sınıfı öğrencisi Erkan Acar (19) işyerinde geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı Bandırma devlet hastanesi Plastik Cerrah servisinde yeniden yaşama döndü.

Kaza İşyerinde meydana geldi.
Steyjer öğrenci Erkan Acar`ın kullandığı Zımpara taşı (Canavar) kestiği metale takılınca fırlıyarak yüzünü parçaladı, Olay yerinden süratle Bandırma devlet hastanesine kaldırılan öğrenci Erkan Acar, Umutların tükendiği noktada Plastik Cerrah Dr. Babür Ertem tarafından yeniden yaşama döndürüldü.

Yaklaşık 4 saatlik başarılı bir operasyon ile  hayata döndürülen EML öğrencisi Erkan Acar Bandırma Manşet`e yaptığı açıklamada Canavarın yüzünü parçalaması ile birlikte hiçbir şey hatırlamadığını, Kazadan 24 saat sonra kendine geldiğinde yeniden hayata dönmüş olmanın sevincini yaşadığını söyledi.

Yüzü tanınmayacak şekilde parçalanan Manyan ilçesi Tepecik köyü nüfusuna kayıtlı Erkan Özal`ın ailesi olaydan duydukları üzüntüyü tanımlarken zaman zaman duygularına hakim olamayarak ağladığı görüldü.
Öğrencinin annesi gerek Bandırma Devlet hastanesi ilgililerinin, gerek Plastik Cerrah Dr.Babür Ertem`in gerekse Banvit ailesinin olaya gösterdikleri duyarlılıktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Banvit`ten Kurumsal kimlik ötesi duyarlılık

Steyjer öğrenci Erkan Özal`ın geçirdiği kaza sonrası kaldırıldığı Bandırma Devlet hastanesinde ameliyatın başından sonuna dek yakın takibe alan ve gerekli her türlü katkının sağlanması noktasında bizzat kurumun en üst noktasındaki kimliklerce  gösterilen çaba, Banvit`in kurumsal yapıdan da öte insani sorumluluğun esas alındığını gösterdi.

Kurumsal kimlik anlamında bölgenin hamisi olarak bir çok konuda Bölgede faaliyet gösteren kurumlara örnek oluşturan Banvit genç bir steyjer öğrencinin yaşama tutunma noktasında ortaya koyduğu davranışla bir kez daha kamu oyundan takdir aldı.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli