Lider, Susurluk`u bekliyor.

Lider, Susurluk`u bekliyor.

Lider Gönen Belediyespor pazar günü Susurlukspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor.

Lider Gönen taraftarların da desteği ile 3 puan alarak zirvedeki şampiyonluk şansını sürdürmek isterken antrenör Engin Yıldırım takımın şampiyonluğa odaklandığını bu andan itibaren olumsuz bir sürpriz yaşamamak adına her türlü önlemleri aldıklarını açıkladı. Teknik patron Yıldırım, ligde küçük büyük takım algılaması olmadığını, karşılaşma içinde yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa karşı önlem aldıklarını vurgulayarak tek korkularının sakat ve cezalı duruma düşerek final ortamında olumsuzluk yaşamamak olduğunu söyledi.

Lider Gönen’in çalışmalarını Başkanı İsmail Biroğlu ve Genel Kaptan İbrahim Palaz ile birlikte izleyerek teknik ekipten an be an rapor alırken yeşil beyazlı ekibin moral ve motivasyonunun rakiplere oranla bir adım önde olduğu gözlendi.

Pazar günü Gönen’de oynanacak karşılaşma da dolu tribünlere oynamak istediklerini açıklayan yeşil beyazlı kramponlar ise, taraftarların coşkulu tezahüratı ile motivasyonlarının arttıklarını, tribün desteği ile hem oyun performansları arttığını, hem de kendilerini skora yakın buldukları için şoow’a dönüşen görsellikte futbol sergilediklerini belirttiler.



  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı