Levent Mahallesinde dolmuş taksi beklentisi

Levent Mahallesinde dolmuş taksi beklentisi

Bandırma’nın Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın, mahallelerine dolmuş taksi seferleri istediklerini belirtti.

Bandırma’nın Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın, mahallelerine dolmuş taksi seferleri istediklerini belirtti.

Mahallelerinin 4 bin dolayında olan nüfusunun büyük bölümünü emekli vatandaşların oluşturduğuna dikkati çeken Yalın, “Mahallemize Ulaşım A.Ş.’nin halk otobüsleri sefer yapıyorlar. Ancak mahallemizin çoğu yeri yokuş. Vatandaşlarımız, duraklara ulaşmak için zaman zaman 1 kilometre yürümek ve yokuş çıkmak zorunda kalıyorlar. Hasta vatandaşlarımız da aynı zorluğu yaşıyorlar. Bu nedenle mahallemize dolmuş taksi seferleri de konulmasını istiyoruz” dedi.

Vatandaşların, mahallelerine “Öğretmenler Tüketim Kooperatifi”nin de şube açmasını istediklerine işaret eden Yalın, Eti Maden İşletmeleri’nin, 25 yıldır bölgelerindeki vadiye şlam atıkları döktüğünü belirterek, “Ancak Bandırma Belediyesi, yaklaşık 2 yıl önce bölgemize şlam atıkları dökülmesini 5 yıllık süre için uzatmıştı. Bir daha uzatılacağını da sanmıyorum” diye konuştu.

Bandırma’nın altı kadın muhtarından biri olan Netice Yalın, mahallelerine bankamatik konulmasını sağlayan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a da teşekkür etti.   Önder BALIKÇI

Levent Mahallesi Muhtarı Netice Yalın, Valilik ve Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun'un çabaları ile Mahalle sakinlerinin izmetine sunulmak üzere Muhtarlı yanına Ziraat Bankası tarafından ATM konuldu.



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı