LEVENT CAMİİ YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

LEVENT CAMİİ YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Levent`ten cami derneği, Çarşıdan Zümrüt Başkan Pekel`in ziyaretçileri oldular.




LEVENT CAMİİ YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Levent Mahallesinde bulunan Levent Camii Derneği Yaptırma ve Yaşatma Yönetimi Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Dernek Başkanı Necmi Çamlıca yönetiminden Hasan Arı ve Levent Cami imamları Ahmet Aydın ile Mehmet Çakmak yer aldı.

Camii yetkilileri Levent Camiine sağladıkları katkılardan dolayı mahalle sakinleri ve yönetimleri adına Başkan Pekel'e teşekkür ziyaretinde bulunduklarını söyledi.  Cami yetkililerin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Belediyesi olarak kentimizdeki camilerimizin çeşitli ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hizmetlerinin süreceğini söyledi.


ZÜMRÜT KOLEJİNDEN BAŞKAN PEKEL'E ZİYARET

Zümrüt Koleji ve Körfez Dershanesi yönetimi, Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette Zümrüt Koleji ve Körfez Dershanesi Genel Müdürü Arif Karanfil ve Körfez dershanesi müdürü Ramazan Güven yer aldı.

Zümrüt ilköğretim okuluna yapılan yardımlar için Belediye Başkanı Sedat Pekel'e nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten Zümrüt koleji genel müdürü Arif Karanfil kendilerine destek verdikleri ve yardımcı oldukları için teşekkür etti.

Okul yönetiminin ziyaretinden dolayı oldukça memnun olduğunu ifade eden Başkan Pekel, Bandırma Belediyesi olarak eğitime her konuda gerekli desteği verdiklerini belirterek bundan sonrada eğitim kurumlarımıza desteklerinin süreceğini söyledi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.2 ° / 11.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.1 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 20.2 ° / 9.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı