LED krizi sürüyor

LED krizi sürüyor

Mirza,``Kollu kuvvetle kaldırır, bedelini rücu ederiz...``

AKP Bandırma ilçe Başkanlığı tarafından seçim çalışmalarının izlenmesi amacı ile Cumhuriyet alanına monte edilen LED ekran sorunu tartışılmaya devam ediyor.

 Haydar Çavuş Camiinde katıldıkları cenaze öncesi LED problemini yüz yüze tartışan AKP Belediye Başkan adayı Recep Şekerci ile CHP Belediye Başkan adayı Dursun Mirza ile Başkan Yardımcısı Ozan Onur, Şekerci`den LED ekranı kaldırmasını, aksi halde Belediye tarafından sökülerek cezai işlem uygulanacağını ifade ettiler.

AKP Başkan adayı Recep Şekerci ise, Meydana takılan LED ekran`ın ticari bir faaliyet olmadığını, buna rağmen ilan reklam ücreti anlamında çıkartılacak ödeneği ödemeye hazır olduklarını söyledi.

Başkan yardımcısı Mirza, Bandırma Belediyesi tarafından LED reklam hakkının AKP belediyesi zamanında, bir firmaya kiralama yapıldığını, 2. bir ekran`ın ticari anlam taşımasa da mevzuata uygun olmadığı için kendilerine idari sorumluluk getirdiğini bu durumda AKP tarafından sökülmez se, Belediye tarafından sökülüp cezai işlem uygulanacağını söyledi.

AKP Başkan adayı Şekerci, ``Bizde bu mevzuatı inceleriz bakalım ne diyor.`` diyerek LED ekran sorununu tartışmalı çözümsüzlüğe bıraktı.



kadir
21.02.2014 13:42:05
ÖNCE AÇIK KİMLİK OLACAK!...

  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false