LALE FIRINI EKMEK ZAMMINI ROTARLI TAKİP EDİYOR

LALE FIRINI EKMEK ZAMMINI ROTARLI TAKİP EDİYOR

Sunullah caddesinde faaliyet gösteren LALE fırında gelenek bozulmadı. Ekmek'te, ZAM yine uygulanmadı

Bandırma'nın tanınmış fırıncılarından Hakkı Fışkın Sunullah Caddesi numara 25 te bulunan LALE EKMEK FIRININDA bugüne kadar hiçbir zaman tarifeye uyan ekmek satışında bulunmadı.

Ekmek fırınlarının yeni bir tarife geçmelerinin ardından LALE EKMEK'te eski geçer fiyatı uygulaması artık geleneksel bir uygulama haline geldi.

Sunullah caddesi numara 25 te bulunan Hakkı Fışkın'a ait LALE EKMEK FIRINI, Bandırma'da faaliyette bulunan 9 esnaf odası üyesi fırın işletmesinin yeni tarife alarak 230 gram ekmeği 2 tl'ye satmaya başlaması üzerine, yeni uygulamaya konulan fiyat tarifesi Ticaret Odasına kayıtlı "Tacir" fırıncılar tarafından da uygulanmaya başlamıştı.

Ticaret Odası üyesi olan 23 fırından birisi olan Hakkı Fışkın'a ait Lale ekmek fırını piyasa fiyatı 200 gram 1,5 tl olan ekmeği 1 tl den satarken, yeni fiyatın 230 gram 2 tl olması ile Lale Ekmek'te 230 gram 1,5 tl ye satılmaya başlandı.



Mehmet çetin
20.01.2021 23:37:42
Fakirin dostudur o fırın hakkı beye gidin param yok deyin istediğiniz kadar ekmeği verir arkasına bile bakmaz.askıda ekmeği uzum yıllardır uygulayan tek fırındı

Anahtar Kelimeler: FIRINI EKMEK ZAMMINI ROTARLI TAKİP EDİYOR
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı