Kurultaya katılacaklar

Kurultaya katılacaklar

Erdek AK Parti kurultay için Ankara'ya gidiyor

AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı, 27 Ağustos’ta Ankara’da yapılacak olan olağanüstü kongreye katılacak partilileri için 26 Ağustos Salı günü gecesi otobüs kaldırıyor.

Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından AK Parti Genel Başkanlığı ve Başbakanlık koltuğu için 27 Ağustos’ta Ankara’da olağanüstü kongre yapılacak.

Olağanüstü kongrede Balıkesir’den 17 delege ve doğal delege olarak adlandırılan Balıkesir Milletvekilleri de oy kullanacak.

27 Ağustos Çarşamba günü saat 10.00’da Ankara-Tandoğan Arena Kapalı spor Salonunda toplanacak AK Parti 1. Olağanüstü Kongreyi değerlendiren AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever şunları kaydetti: “Milletin partisi, birliğin adresi olan AK Partimiz 27 Ağustos’ta Ankara’da 1. Olağanüstü Büyük Kongresi’ni yapacaktır. Partimiz, bu kongreyle yeni genel başkanını seçecektir. Liderimiz, seçilmiş Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 21 Ağustos’ta açıkladığı gibi, kongrede Genel Başkan Adayımız Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu’dur. Olağanüstü Kongremizde, Genel Başkanımız Erdoğan’ın başlattığı bayrak yarışında emanet yeni ellere teslim edilecektir. 27 Ağustos’ta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu ilkeler, açtığı yol ve inşa ettiği hizmet yolunda yeni bir sayfa açılacaktır” diye konuştu.

                                                           Haber: Taygun Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli