KURALAR ÇEKİLDİ

KURALAR ÇEKİLDİ

İLKOKULLAR FUTBOL DA START ALDI

Bu yıl Bandırma´da İlçe milli eğitim müdürlüğünce ikincisi düzenlenen 15 ilkokul takımının katılacağı futbol turnuvasının fikstürleri çekildi.

Çocukları erken yaşta sporla buluşturup tanıştırmak, sağlıklı açık hava etkinliklerine yöneltmek ve okullar arası dostluk ve iletişimi güçlendirmek amacıyla düzenlenen bu futbol turnuvası ile ilgili tüm çalışmalar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ÖZKAN, Atatürk Özel Eğitim Ortaokulu Müdürü Algan KARTAL ve Hürriyet illokulu Müdürü İsmail GÖNÜLTAŞ ın koordinatörlüğünde yürütülmektedir.

15 ilkokul takımının A-B-C-D şeklinde 4 grupta mücadele edeceği turnuvanın fikstür çekimi 23 Mart tarihinde yapılmış ve müsabakaların 27 Mart tarihinden itibaren Bandırma Gelişim Halı saha Spor Tesislerinde başlatılması planlanmıştır. Tek devreli lig usulü ile yapılacak grup müsabakaları 14 Nisan tarihinde sona erecek olup, çeyrek final 17 Nisan´da Yarı final 19 Nisan´da, büyük final 21 Nisan´da yapılacaktır.

Futbol turnuvasının hakemliklerini Esnaf Sanatkârları Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni İlkan ERTAN ve Yaman Egeli Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Cemalettin ÖZKAHRAMAN yapacaktır.

2015-2016 eğitim öğretim yılında şölen havası içerisinde geçen, spor dostluk kardeşlik futbol ve sporda özlediğimiz her şeyi içinde barındıran bu turnuvayı organize eden, turnuva için emeği geçen, başta İlçe milli eğitim müdürü Osman ÖZKAN, Atatürk özel eğitim ortaokulu müdürü Algan KARTAL VE Hürriyet ilkokulu müdürü İsmail GÖNÜLTAŞ ?a teşekkür ediyoruz.

Daha şimdiden, yediden yetmişe tüm sporseverlerin, özellikle de minik öğrenciler ve anne babaların heyecan ve sabırsızlıkla beklediği bu turnuvanın son derece çekişmeli ve keyifli maçlara sahne olacağı yönünde yorumlar yapılmaktadır.

 Sakatlık ve olumsuzlukların yaşanmadığı, hem katılanların hem de izleyenlerin zevk aldığı bir turnuva izlemeyi ümit ediyoruz. 

/resimler/2017-3/24/1707143367871.jpg



Anahtar Kelimeler: KURALAR ÇEKİLDİ
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false