“Kupayı Bandırma’ya getireceğiz”

“Kupayı Bandırma’ya getireceğiz”

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, iddialı konuştu.

Bozkurt, “Buraya kadar getirdik, bundan sonra şampiyonluğu vermek istemiyoruz” dedi. 

Bandırmaspor Teknik Direktörü Serdar Bozkurt, TFF’nin açıkladığı tarihte liglerin oynanmasının imkanı olmadığını söyledi. TFF’nin sunduğu Futbola Dönüş Öneri Protokolü’nü Süper Lig’de bile uygulayabilecek takım olmadığına dikkat çeken Bozkurt, “Meseleye nefsi olarak bakarsak lig tescil edilsin biz şampiyon olalım. Biz ise olaya objektif açıdan bakıyoruz. Bu protokolü ne biz ne bir başka takım uygulayamaz. Bu riskli ortamda liglerin başlama tarihini gerçekçi bulmuyorum” dedi. 
KUPAYI BANDIRMA’YA GETİRECEĞİZ
Protokolden örnekler veren Bozkurt, “Deplasmanlara uçakla değil otobüsle gidin, mola vermeyin. Seremonide tokalaşmayın, fotoğraf çektirmeyin deniyor. Futbolcular kornerde yan yana duracak, ikili mücadeleye girecek. İşin aslına baktığımızda kesinlikle oynanma durumu yok” diye konuştu. 
Bütün hazırlıklarını oynamak üzere yaptıklarını ifade eden Bozkurt, “Futbolcularımızı hiç rahat bırakmadık. Üç haftalık süreçte bireysel antrenmanlarını sürdürdüler. Biz kendimize güveniyoruz . O kupayı Bandırma’ya getireceğiz” sözleriyle şampiyon olacaklarına olan inancını yineledi. 
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bandırmaspor, son 6 haftaya 60 puanla lider girmişti. Ayrıca 
TFF 2. Lig ve 3. Lig’de mücadele eden 77 kulüp arasında yapılan oylamada liglerin iptali ve başlangıç tarihinin 11 Temmuz 2020 olarak belirlenmesi fikrine 70 oy çıktı.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli