Kupa`daki yeni rakibimiz Y.Yimpaşspor

Kupa`daki yeni rakibimiz Y.Yimpaşspor

3. Tur müsabakaları 30-31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.






Ziraat Türkiye Kupası 3. Kademe Kura Çekimi gerçekleşti.

Ziraat Türkiye Kupasına 2. Tur'dan itibaren katılmış ve bu turda Kilimli Bld.spor'u 1-0 yenerek tur atlayan Bandırmaspor 2.turda Yozgat Yimpaş spor ile eşleşti.


54 takımın mücadele edeceği Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur müsabakaları 30-31 Ekim ve 1 Kasım tarihlerinde tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

54 takımla devam eden Ziraat Türkiye Kupasında 3. Turdan sonra 4. Eleme Turu'nda, önceki turdan çıkan 27 takıma, Avrupa Kupalarında ülkemizi temsil eden Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor takımları katılacak ve takım sayısı 32'ye yükselecek.

5. Eleme Turu'nda 16 takım tek maç eleme usulüyle karşılaşacak.

Grup maçları, 5. Eleme Turu'ndan gelecek 8 takım arasında, 4′er takımdan oluşan 2 grup halinde, çift devreli lig usulüne göre oynanacak. Eşleşmeler, seri başı sistemine göre kura çekimiyle belirlenecek. Seri başı 4 takım, öncelikle 2012-2013 sezonunda yer aldıkları ligler, ardından 2011-2012 sezonu baz alınarak play-off birincilikleri suretiyle belirlenecek. Bu kriterlere göre, ilk 4 sırada yer alan takımlar seri başı olacak. Seri başları, kurayla iki gruba eşit olarak dağıtılacak. Kalan 4 takım da kura çekimi ile 2 gruba dağılacak. Gruplarında ilk 2 sırayı alan toplam 4 takım yarı finale kalacak.

Yarı Finaller çift maç

Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalleri; A Grubu'nun lideri ile B Grubu'nun ikincisi arasında, B Grubu'nun lideri ile A Grubu'nun ikincisi arasında çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Gruplarında 2. sırayı alan takımlar, ilk maçı kendi sahasında oynayacak.

Kupanın Finali tarafsız sahada

156 takım ile başlayan zorlu Ziraat Türkiye Kupası'nın Finali, TFF tarafından belirlenecek olan tarafsız sahada, tek maç eleme usulüne göre oynanacak.






Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı