Kupa`da, Renktaşların mücadelesi

Kupa`da, Renktaşların mücadelesi

Bandırma, Ziraat Türkiye kupasında Süper Lig ekibi Elazığspor ile oynuyor.

Bandırmaspor, 3 Aralık Salı bugün Ziraat Türkiye kupasında Süper Lig ekibi Elazığspor`u ağırlıyor.

Bandırmaspor Teknik direktörü Mustafa Çapanoğlu, hafta sonu deplasmanda oynanan karşılaşmadan 4-1 yenik ayrıldıklarını, sporcuların maç sonrasında moralinin düştüğünü söyledi. Çapanoğlu, "Altınordu deplasmanında gol pozisyonları yakalamamıza rağmen atakları gole çeviremedik. 60-65. dakikaya kadar iyi gittik, bu dakikadan sonra rakip takımın frikikten bulduğu gol sonrasında takımın moral ve motivasyonu bozuldu ve karşılaşmayı kaybettik" dedi.

Maçın ardından sporcularla yapılan görüşmelerin olumlu neticeler verdiğini söyleyen Çapanoğlu, "Oyuncularımızın moral ve motivasyonu yerine geldi. Önceki maçları unuttuk, önümüze bakıyoruz. Önümüzde zor bir fikstür var. Oyuncularımız hatalarını biliyor ve ders almış durumda. Biz oynayacağımız karşılaşmaları en iyi şekilde tamamlamak istiyoruz. Kupa maçından iyi bir netice alacağımıza inanıyoruz" dedi.

Karşılaşma öncesi takımda bulunan oyuncular hakkında bilgiler veren Çapanoğlu, Altınordu maçında kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Serkan`ın bu karşılaşmada oynayamayacağını, Sinan`ın idmana çıkmaya başladığını, kaleci Erhan`ın ve Serhat`ın sakatlığının devam ettiğini, Timur`un durumunun ise yarın belli olacağını söyledi.



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false