Kümede 2. Yarı Başlıyor

Kümede 2. Yarı Başlıyor

lider Manyas Belediyespor'u konuk edecek Tayfunspor Pazar günü taraftarlarının da desteğiyle zirveye tutunmak istiyor.



İkinci devrenin ilk maçında ligde kayıpsız yoluna devam eden lider Manyas Belediyespor'u konuk edecek olan Tayfunspor Pazar günü taraftarlarının da desteğiyle zirveye tutunmak istiyor.



Tayfunspor Pazar günü 2. devrenin ilk karşılaşmasında Gönen'de konuk edeceği Manyas Belediyespor maçından mutlak galip ayrılmanın hesaplarını yapıyor. İlk maçta rakibine 3-2 mağlup olan Tayfunspor'a bu maçta alacağı 3 puan yetmeyecek ama kalan diğer 8 maçta kayıpsız yoluna devam ederek liderin de bu maçlarda puan kaybetmesini bekleyecek. Lige verilen arayı iyi değerlendiren, yönetimi  teknik heyeti ve futbolcusuyla bütünleşip bu maça kilitlenen Tayfunspor, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin antrenörü İbrahim Turan sabırlı, sakin, bol pas ve çabuk oynayıp, son haftalardaki mücadeleyi sahaya yine yansıtırsak bu maçtan da 3 puanla ayrılmak istediklerini oyuncularının da bunu başaracaklarına inandığını belirtti.



AVŞASPOR – HASANBEYSPOR


İlk devrenin son maçında aldığı beraberlikle zirveden iyice uzaklaşan Hasanbeyspor, hiç değilse lig ikinciliği iddiasını sürdürebilmesi için ligin ilk haftasında kendi sahasında 1 – 3 mağlup olduğu Avşaspor'a Bandırma Sanayi sahasında konuk oluyor. Karşılaşma 23 Aralık Pazar günü saat 12'de Bandırma Sanayi Sahası'nda oynanacak.



TUZAKÇISPOR – KIZIKSASPOR


Ligin son sırasında yer alan galibiyetsiz Tuzakçıspor, ikinci devrenin ilk maçında ligde rahat bir konumda bulunan Kızıksaspor'u konuk ediyor. Tuzakçıspor eğer kümede kalmak istiyorsa bu maçtan mutlak galibiyetle ayrılmak zorunda. Maç 23 Aralık Pazar günü saat 13'te Tuzakçı'da oynanacak.



ÇELİKSPOR – SARIKÖYSPOR


Lige çok kötü başlasa da ilk devrenin sonlarında aldığı 3 galibiyetle 9 puan toplayan Sarıköyspor, Bandırmada Çelikspor'a konuk oluyor. Sarıköyspor bu maçtand a puan çıkarıp tehlikeli bölgeden iyice uzaklaşmak istiyor. Maç 23 Aralık Pazar günü saat 14'te Bandırma Sanayi Sahası'nda oynanacak.



600 EVLERSPOR – SANAYİSPOR


İki Bandırma ekibi kozlarını sanayi sahasında paylaşacak. İlk devrenin son maçında aldığı galibiyetle ligin dibinden kurtulan 600 Evlerspor, ligde rahat bir konumda olan Sanayispor'dan da alacağı puan veya puanlarla rahatlamak istiyor. Maç 23 Aralık Pazar günü saat 10'da Sanayi Sahası'nda oynanacak.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli