Küçükoğlu´ndan büyük başarı

Küçükoğlu´ndan büyük başarı

İyi Parti Milletvekili aday adayı Eczacı Begüm Küçükoğlu gerçekleştirdiği ziyaretlerde Milletvekili gibi karşılanıyor

24 Haziran erken genel seçimler öncesi aday adaylığı başvurularını tamamlayan partiler aday belirleme öncesi alan çalışmasına başladılar.

Önceki gün Balıkesir´de meydan konuşması yapan İyi Parti genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Balıkesir´de milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulunan 27 aday adayına alan çalışması hedefini işaret etmesi üzerine teşkilatlara hareket geldi.

Beraberinde kurucu İl Yönetim kurulu başkan yardımcısı Erol Taşkesen ile İyi parti Erdek İlçe Başkanlığına ziyarette bulunan Aday Adayı Eczacı Begüm Küçükoğlu ülkenin içinde bulunduğu belirsizlikten kurtulup istikrarlı bir yol haritası çizmesi için değişimin şart olduğunu açıklayarak Devlet tecrübesine sahip Genel Başkan Meral Akşener´in direktifleri doğrultusunda çıktıkları alan çalışmasında çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını söyledi.

Aday adaylığı başvurusunda bulunan 27 arkadaşınında aynı duyguyu paylaştığını vurgulayan Begüm Küçükoğlu, "Almak için değil bilgimizi, birikimimizi, emeğini vermek için yola çıktık, çözümsüzlük girdabında yarınlara güvenle bakabilecek bir toplum bilincinden hareketle özlenen Türkiye´nin güzel günlerini hepbirlikte yaşayacağız." dedi.

/resimler/2018-5/12/2026424975796.jpg

            EL SANATLARI SERGİSİNDE BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

İyi Parti Balıkesir Milletvekili Aday Adayı Begüm Küçükoğlu beraberinde teşkilat başkanı Arif Demir ve Kadın kolları ile Ocaklar´a gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Erdek Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan el sanatları yıl sonu sergisini gezdi ve son derece etkilendiği eserlerin mimarları kurs öğretmenleri ve kursiyerleri tebrik etti.

Begüm Küçükoğlu özellikle kursiyerlerin yaptığı Atatürk portrelerine hayran kalırken bir kursiyer kendisine el emeği göz nuru Bayrak Tablosu armağan ederek "Bu Bayrağı Meclisteki odanıza asarsınız." diyerek vekillik yolunda başarı dileğinde bulundu.

Begüm Küçükoğlu, Ocaklarda bayanlardan gördüğü ilgi karşısında büyük moral buldu. Sergiyi ziyarete gelen başkan bir kadın, milletvekili seçilip başarılı olacağına inandığı Küçükoğlu´na başarı dileğinde bulunarak bu seçimlerin kaderini kadınların belirleyeceğini söyledi.

/resimler/2018-5/12/2034011703896.jpg



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı