Küçük Umut, adam oldu

Küçük Umut, adam oldu

Bölgenin önde gelen restoran işletmecisi Murat & Betül Gürbüz çifti Erdek Riva Beach'ta düzenlenen görkemli bir gece ile oğulları Umut'un ilk Mürvet'ini gördüler

Bölgenin önde gelen restoran işletmecisi Murat & Betül Gürbüz çifti Erdek Riva Beach'ta düzenlenen görkemli bir gece ile oğulları Umut'un ilk Mürvet'ini gördüler.

Bandırma Cumhuriyet alanı, Çelikspor ve Erdek Düzler'de faaliyet gösteren Riva Restaurant & Beach işletmecisi Murat & Betül Gürbüz çift Bandırma Bahçeşehir koleji 4. sınıfı geçerek 2. 4'e devam edecek olan evlatları Umut'un adamlığa adım attığı sünnet cemiyetleri programlarının son bölümü için Erdek-Düzler'de faaliyet gösteren Riva Beach'ta görkemli bir gece düzenlediler.

Hiçbir masraftan kaçınılmaksızın gerçekleştirilen sünnet cemiyetinde Riva Beach'ta sıra dışı bir akşam yaşandı.

Umut için özel hazırlanan Riva'da plaj büyük bir balo platosu haline getirildi. Mutfak ve ikram servisi gece boyunca hiç stop etmedi.  Adamlık sınıfına terfii eden küçük Umut sahneye çıktığında ise başında para yağdı.

Bandırma'nın önde gelen orkestrası, ses ve ışıkta Çağdaş markası, görsel hizmetlerde Profoto görevini eksiksiz yerine getirdi. Sahnesi ile gecenin ritmik atmosferine renk veren sanatçı Volkan Kocakuş, vokali Sevgi Onur ve gecenin sürprizi oryantal Hande geceye katılan seçkin konuklara unutulmaz bir akşam yaşattılar.

Restaurant işletme dünyasının marka ismi Murat Gürbüz, evladı Umut için düzenlediği Sünnet cemiyetine gönderdikleri çiçekler ile, sosyal ve görsel mecra ile tebrik ve teşekkür edenlerin yanı sıra bizzat cemiyete katılarak kendilerini mutlu tüm eş ve dostlarına teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Küçük
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı