Küçük Tusunami, Rota değiştirtti.

Küçük Tusunami, Rota değiştirtti.

Bandırma'da feribot dalgalarından yaşanan sıkıntı, yeni güzergah belirlemesine neden oldu.

Bandırma’da dün sabah 07.00’de Yenikapı’dan hareket eden Adnan Menderes isimli İDO feribotunun, Bandırma yakınlarına geldiğinde gaz kesmemesi, bir çok noktada karşılaşılan sıkıntıları farklı bir boyuta taşımıştı.

İDO genel merkezi ile yapılan görüşmeler sonucu, mendirek başlangıcında, sandal-midye satışı yapan Dalgıç Turhan’ın yerine gelen Adnan Menderes Feribotu Kaptanı, yaşanan sıkıntıdan dolayı mağdurlardan özür dileyerek, yeni bir olumsuzluk yaşanmaması için Bandırma Körfezine girildiğinde hem sürat düşürüleceği, hem de rotanın 2 mil, batıya kaydırılarak olumsuzlukların ortadan kaldırılmasını sağlayacaklarını ifade etmişti.

Adnan Menderes feribotu ile Turgut Özal Feribotları bugünkü seferlerinde, verilen sözü tutarak Bandırma limanına 2 mil batı yönünden seyrederek girdiler.

Önceki gün Adnan Menderes feribotunun yarattığı Tusunami nedeni ile düştüğü denizden Burulaş personeli tarafından kurtarılan Elçin Tanem ise, yaşadığı trajediden kurtulmaya çalışıyor.

Elçin Tanem, sevimliliği ile çevreden geçenlere gülücük yağdırırken, kendisini düştüğü denizden kurtaran Burulaş personelinin davranışlarını tanımlamaya çalışıyor.

 



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı