Küçük Sanayide sorunlar dağ gibi

Küçük Sanayide sorunlar dağ gibi

484 üyeli SS. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi mali kongresi 140 dolayında katılım ile yapıldı.




484 üyeli SS. Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi mali kongresi 140 dolayında katılım ile yapıldı.



SS. Küçük Sanayi sitesi mali genel kurulu bugün sanayi sitesi çok amaçlı toplantı salonunda 484 üyeden 140 üyenin katılımı ile gerçekleşti.

Açılışta konuşan Kooperatif Başkanı Hayri özden nitelikli vasıfları kazanma noktasında verdikleri çabaların üyeler tarafından desteklenmediğini söyledi.

Özden öncelikli beklentinin site güvenliği olmasına rağmen, güvenlik konusunda görevli personelin maaşının ödenmesi için üye başına aylık 28 tl ödenmesi gerektiğini oysa ödenmeyen bedeller nedeni ile icra takibine varan prosedürlerin gelişmesini n kendilerini huzursun ettiğini söyledi.

Özden ‘'Hiçbir esnafımızı icra yolu ile mağdur etmek istemiyoruz ancak yaşamsal gereksinimlerin temini için bu ödentileri vermek durumundayız.'' Dedi.



Özden Sitenin önemli sorunları arasında yer alan altyapı ve asfaltlama çalışmalarının 2012 de başlamasına rağmen havaların kışlaması nedeni ile yetiştirilemediğini, yeni asfalt sezonunda Belediye den çalışmalara Sanayi sitesinden başlaması teklifinde bulunduklarını söyledi.

Özden işyerleri önlerinde bırakılan ve çirkin görüntü yaratan eski hurda ve araçların en kısa zamanda kaldırılmalarını, aksi halde kendilerinin çekici vasıtası ile kaldırılacağını ancak bu temizlik nedeni ile mali sorumluluk üstlenmeyeceklerini söyledi.

Özden sosyal anlamda üyelerin hizmetine sunmak için çok amaçlı toplantı ve düğün salonunu hizmete sokmak istediklerini ancak bu projeyi hayata geçirecek bütçeye sahip olmadıklarını vurgulayarak bu projeyi tamamlamak için kooperatif parsellerinden satış yapmak istediklerini söyledi.

Genel kurulda daha sonra personel giderleri tespiti ve tahmini bütçenin oylanmasına geçildi.














hakan
4.03.2013 00:33:41
saygı değer yönetim kurulu ve başkan hayri özden sizlerde görüyosunuzki rakamlarda gerçeği yansıtıyor geçen ğünlerki açıkla malarınızda bandırma k.sanayisinde sitesinde 900 esnafın olduğunu söylüyordunuz buğün 480 üyeli olduğunu söylüyorsunuz kalan yarısı nerede bu sizlerin ayıbı kaldıki mali kongereyede 140 kişinin katıldığı ortada kayıtlı üyelerin büyük çoğunluğu yok bu da sizin ayıbınız

misafir
4.03.2013 01:41:46
selamlar siz var olan ve yapmış gibi anlattıklarınızın aslında gerçek olmayan bir tanesini sayayım ilk acil klıniği varmı, ambulans varmı, güvenlik varmı, alt yapı varmı, çevre düzenlemesi varmı, esnafla diyaloğ varmı, en önemlisi adalet varmı. olmayan güvenlikten ve zoraki aldığınız bekçi ücretlerinden anlatıyorsun 10 bin liralık malı bulunan esnaftan da 500 bin liralık malı bulunan aynı ücret alınıyor .

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı