KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

KÜÇÜK SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Başkan Pekel, Sanayi Esnafı ile hizmetleri konuştu.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, Bandırma Küçük Sanayi Sitesinde Belediye ekiplerinin yerine getirdiği asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Pekel, çalışmaların ardından Küçük Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında görüş alış-verişinde bulundu.

Bandırma Belediyesi tarafından yerine getirilen yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında Bandırma Küçük Sanayi Sitesinde devam eden asfaltlama çalışmaları yerinde takip eden Başkan Pekel, ekiplerin çalışmaları kısa sürede tamamlayacağını söyledi. Pekel, ayrıca sanayi esnaflarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında görüş aldı.

Belediyesi ekiplerinin Bandırma’nın dört bir yanında altyapı ve üstyapı çalışmaları gerçekleştirdiği belirten Pekel, son olarak Küçük Sanayi Sitesi’nin cadde ve yollarında yapılan asfaltlama çalışmalarında son aşamaya gelindiğini söyledi.

Pekel: “Bugün burada hem belediye ekiplerinin yerine getirdiği asfaltlama çalışmalarının son durumunu görmek hem de Küçük Sanayi Sitesi esnafımızla yapılan çalışmalar hakkında görüş almak üzere ziyaret ettik. Sağ olsunlar esnafımız yapılan çalışmaların hakkın olumlu görüş bildirdiler. Ekiplerimiz Küçük Sanayi Sitesindeki çalışmalarında son aşamaya geldi. Kısa sürede de buradaki tüm yollar yenilenmiş olarak sanayi sitesi esnafımıza en iyi şekilde hizmet edecek. Bizlerde Bandırma Belediyesi olarak kentimize ve halkımıza en iyi şekilde hizmet etmeyi sürdüreceğiz” dedi. 



  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false