Küçük sanayi çıkışı tamam

Küçük sanayi çıkışı tamam

Kimler geldi, kimler geçti, kimsenin aklına gelmedi... Başkan Tosun el attı, K. Sanayi kavşağını rahatlatacak alt geçit trafiğe açılıyor

Bazen Küçük projeler büyük ses getiriyor. Bandırma kent içi kargaşayı planlı K. sanayi'ye yüneltmek üzere yapılan çalışmaların miladı 70 li yıllara dayanıyor. 1974 te 170 işyeri ile başlayan K. Sanayi, 1985 te 2 etap 400 işyeri ve 1996 da 177 işyeri ile 3. etabı hayata geçirildi.

1996 dan 2022 ye aradan geçen 26 yıl kimler geldi, kimler geçti K. sanayi'nin çıkışı bir türlü karşıya geçemedi.

Başkan Av. Tolga Tosun'un talimatı ile K. Sanayi sitesi 4. dönem ek işyerleri hayata geçmeden tünelin hayata geçmesi gerektiği talimatını verdi.

Belediye ekiplerinin başlattığı ummalı çalışma bugün Başkan Av. Tolga Tosun ve SS. K. Sanayi sitesi kooperatif yönetimi tarafından yerinde incelendi.

Başkan Av. Tolga Tosun yaprığı açıklamada; "Bandırma Küçük Sanayi Sitesi esnaflarımızın, geçtiğimiz dört dönem boyunca yineledikleri ama sonuç alamadıkları bir talepleri vardı. Göreve gelir gelmez hemen plan ve projesini hazırladık, bölgede gereken kamulaştırmalarımızı yaptık ve artık çalışmalarımızda son aşamaya geldik. Etrafındaki yeşillendirmeler, iç ve dış aydınlatmaları, trafiği rahatlatacak güvenli geçiş avantajıyla Küçük Sanayi Sitesi Dalçık; en geç 1 Ağustos’ta yani haftaya bugün hizmetinizde. Şimdiden sanayi esnaflarımıza ve tüm Bandırma’ya hayırlı olsun."dedi.



Anahtar Kelimeler: Küçük sanayi çıkışı tamam
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı