Küçük Dilara´dan büyük başarı

Küçük Dilara´dan büyük başarı

Fatih Ortaokulu öğrencisi Dilara Mucuk basımı gerçekleşen ilk kitabı "Mavi taşın gücü"nü imzaladı

Gençlerin yaşamlarını belirleyici yol haritasını çizmede eğitim kurumları önemli rol oynuyor. Fatih Orta Okulu 7/b sınıfı öğrencisi Dilara Mucuk yazarlık noktasındaki öngörüsünü aile ve okul yönetimine taşıması ardından başlayan yazarlık serüveni ilk kitabı "Mavi taşın Gücü"nün basımı ile gerçekleşti.

Ailesi ve okul yönetiminin desteğini alıp kendi özgüvenini öne çıkartan ilk kitabı "Mavi taşın Gücü"nün yayımlanması ardından okulu Fatih Ortaokulunda hazırlanan imza töreninde konuşan çocuk yazar Dilara Muncuk, ailesi, okul yönetimi ve öğretmenlerinin teşviki ile başladığı hikaye yazarlığının ilk kitabı "Mavi taşın Gücü" ile taçlanmasından büyük heyecan duyduğunu kendisini yazarlıkta geleceğe taşıyacak edebiyat kültürünü özümseyerek sürdüreceği eğitim hayatı sonrası örnek aldığı büyük yazarlara yakışır bir yazar olmak istediğini vurguladı.

/resimler/2019-10/31/1410073311280.jpg

Fatih Ortaokulu Müdürü Vasfi Akçetin, yazarlık heyecanına ortak oldukları Dilara Mucuk´un arkadaşları ve okul çevresi adına da gurur verici bir rol model olduğunu, kendisine fikri katkı ile destek veren öğretmen ve ailesine teşekkür ederek, "Tüm çocuklarımıza benzeri özgüvenle sevdikleri mesleğe yönelik ilmi bir çalışma içinde olmaları sadece kendi gelecekleri adına değil, eğitim kurumu olarak bizleri ve dolayısı ile ailelerini mutlu edecektir"dedi.

/resimler/2019-10/31/1416150193498.jpg

Yazdığı kitap ile okulda arkadaşlarına örnek oluşturan Fatih Ortaokulu 7/b sınıfı öğrencisi Dilara Mucuk ailesi ve okul çevresinin hazır bulunduğu ilk kitabı "Mavi taşın Gücü" kitabının imza töreninde, yeni bir kitabında hazırlık müjdesini verdi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli