Küçük Alptuğ´un gizemli olayı çözüm bekliyor.

Küçük Alptuğ´un gizemli olayı çözüm bekliyor.

Manyas, Boğazpınar´da yol kenarına yaralı bırakılmış çocuk devlet hastanesinde hayatını kaybetti.

Manyas ilçesinin kırsal Boğazpınar Mahallesinde içinde su olmayan bir derenin içinde yüz üstü yaralı olarak bulunan ve ailesi tarafından Manyas Devlet Hastanesine getirilen ancak kurtulamayarak yaşama veda eden minik Alptuğ Özel´in üzerinde ki sır perdesi henüz aralanmadı.

 Manyas Devlet Hastanesinde yaşama veda eden minik Alptuğ Özel Perşembe günü öğle namazı sonrası Boğazpınar Mahallesinde defnedildi.

       Çarşamba günü  akşam saatlerinde kamyon şoförü Eyüp I. tarafından evlerinin önünde ki derede yüz üstü halde yaralı olarak bulunan ve daha sonra hastanede yaşamını yitiren iki yaşındaki Alptuğ Özel öğle namazı sonrası Manyas´ın kırsal Boğazpınar Mahallesinde toprağa verildi. Minik Alptuğ´un cenazesine Manyas Belediye Başkanı Tancan Barcin, CHP eski il Başkanı Ender Biçki ile birlikte yüzlerce kişi katıldı.  Olayla ilgili olarak olay yerinden hareket eden kamyon şoförleri Eyyüp I. Fatih I (oğlu) ve Ahmet A ise İlçe Jandarma Komutanlığında gözaltına alınmış, Manyas C.Savcılığınca ifadeleri alındıktan sonra ise yeterli delillerin toplanamadığı gerekçesiyle serbest bırakılmışlardı.

/resimler/2019-9/27/1745382990634.jpg

/resimler/2019-9/27/1746141428854.jpg



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli