Köylerin ibretlik sorunu

Köylerin ibretlik sorunu

Manyas Koçlar Mahallesi(Köyü) içme suyu Milletvekili Namık Havutça`ya gösterildi.

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça’nın Manyas ziyareti sırasında bir pet şişe içinde kendisine gösterilen köyün suyu Havutça’yı dehşete düşürdü. Havutça konunun takipçisi olacağını belirterek, “Bu görüntü karşısında ürperdim” dedi.

Havutça, 30 Mart seçimleri sonrası Manyas’a yaptığı ziyarette Manyas`ın Koçoğlu Mahallesi Muhtarı Nuri Eroğlu seçimlerle birlikte mahalle olan köyün kullanım suyunun bir örneğini yanında getirdiği pet şişe ile Milletvekili Havutça’ya gösterdi. Görüntü karşısında ürperdiğini ifade eden Havutça, muhtarın anlattıklarını dinledi, sorunun çözümü için girişimlerde bulunacağını söyledi.

30 Mart seçimlerinin gerçekleştiği gün Büyükşehir Kanunu hükümleri gereği Mahalle olan Koçoğlu köyünün yeni seçilen muhtarı Nuri Eroğlu’nun Milletvekili Havutça’ya anlattıkları Manyas’ın AKP yönetimde olduğu dönemdeki gerçekleri ortaya koydu. Pet şişede Milletvekili Havutça’ya verdiği suyun çocuklar tarafından içildiğini anlatan Muhtar Eroğlu, su ile ilgili sorunu yetkililerin bildiğini de ifade etti. 



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false