Koy gezisinde mutlu an

Koy gezisinde mutlu an

Ayvalık-adalar arasındaki tekne turunda evlenme teklifi

Bandırmalı Mali Müşavir Kıvanç Hanbarlı, kız arkadaşı Şaziye Sığınak´a Ayvalık´taki tekne turunda romantik bir evlenme teklifinde bulundu.

/resimler/2019-8/26/1016508084441.jpg

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Derneği´nin(BGC) her yıl geleneksel olarak düzenlediği Ayvalık Yat Turu organizasyonu bu yıl romantik bir anlara sahne oldu. Geziye katılan Mali Müşavir Kıvanç Hanbarlı kız arkadaşı Şaziye Sığınak´a evlenme teklifi etti.

Tekne Yeşilkoy açıklarında demir atarken, arkadaşlarının da yardımıyla sürpriz bir organizasyon hazırlayan Hanbarlı teknenin üst katında tüm arkadaşlarının  katılımıyla gerçekleşen bir oyun tertip etti. Oyun gereği oyuna katılanların sırayla gözleri bağlanarak ellerine tutuşturulan nesneyi tahmin etmeleri istendi.

Sıra gelin adayı Sığınak´a geldiğindeyse gözleri kapatıldı ve eline yüzük kutusu verildi. Bu sırada geziye katılan diğer katılımcılar ?Benimle evlenir misin?´ pankartı açtı. Genç kadın gözlerini açtığında sevgilisinin sürprizi karşısında şaşkınlık yaşarken alkışlar arasında dizleri üzerinde bekleyen eş adayının evlenme teklifini kabul etti.  Ahmet PESEN

/resimler/2019-8/26/1017148554136.jpg



Anahtar Kelimeler: gezisinde mutlu
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı