Köse`yi Remork`a çıkarttılar

Köse`yi Remork`a çıkarttılar

Gönen CHP Belediye Başkan adayı Hayati Köse, seçim ziyareti için gittiği Çoban Hamidiye köyünde köy kadınlarının isteği üzre Remork`un üzerine çıkıp konuştu.

30 Martta yapılacak yerel seçim çalışmaları tüm hızı ile sürerken, seçim gezilerindeki performanslarını yükselten adaylar yaşadıkları olay ve gelişmelerle Türk seçim tarihine yeni,yeni sayfalar açıyorlar.

Geçtiğimiz günlerde bir partinin gittiği köyde havai fişek atması tepkiyle karşılanırken, Gönen CHP adayı Hayati Köse akşam konuştuğu Çoban Hamidiye köyünde köy kadınlarının isteği üzerine meydana çekilen traktör Remorkunun üzerine çıkarak konuştu.

Köylerine Başkan adayının geldiğini öğrenen kadınlar düğün halayı gibi doldurdukları köy meydanında, Başkan adayı Köse`yi rahat göremedikleri için yüksek bir yere çıkıp hitap etmesini istediler.

Bu arada köyün gençleri pratik çözüm üreterek düğünlerde saz ekibi için kullandıkları traktör remorkunu köy meydanına çekerek CHP Başkan adayı Hayati Köse`yi üzerine çıkarttılar.

Kendisine gösterilen ilgiye teşekkür eden Köse, sözlerini ``Ne mutlu ki yüzünüze bakmaya yüzümüz var, 10 yıl Belediye Başkanlığı yaptım hiç bir köyümü ilçe merkezinden ayrı tutmadım, atalarımız doğru söylemiş ``Tarlada iziniz olursa,  harmanda yüzünüz olur.`` diyerek kendisine gösterilen yoğun ilgi karşısında duygulandı.

Köse, geçtiği diğer köylerde olduğu gibi Çoban Hamidiye köyünde de ``Her evde telefonum var, 7/24 hizmetinizdeyim. sadece  biz iyi gün dostu olmadık, yi gününüzde de, kötü gününüzde de yanınızdayız.`` dedi. 



  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı