Korsan servisler sezonu açtı

Korsan servisler sezonu açtı

"Aman!... Her servisim diyene kapı açmayın..."

İnsanımızın kolay para kazanma yöntemleri saymakla bitmiyor, denetleme ve otokontrolden yoksun vatandaşa "Aloooo" diyerek ulaşan binlerce sahtekar çeşitli yol ve yöntemler kullanıyor.

İşte bunlardan biriside önceki gün meydana geldi.

Havaların soğuması ile birlikte yavaş yavaş güz ve ardından kışa geçilmesi ısınma ihtiyacını ön koşul olarak düşünmek durumunda bıraktığı insanlar ilk olarak kombilerine bakım yaptırmayı düşünmeleri korsan servislerin harekete geçmesine neden oldu.

Korsan servis baltayı taşa vurdu

"Acemi hırsız polis´e adres sorarmış" deyiminden hareket ile önceki gün Bandırma´nın tanınmış kombi ve klima servisi Halil Durusoy´u telefon ile arayan korsan kombi servisi, kendisine servis hizmeti sundu.

Telefon ile yapılmak istenen randevu´nun sorgulama derinliğine inilmesi üzerine ise Korsan Servis telefonunu kapatarak görüşmeyi sonlandırdı.

Esnaf odaları ne iş yapar?

Küçük esnaf olarak mesleğe yıllarını vermiş ustaların haklarını korumak adına kurulan ve aldıkları aidatlar ile saltanat süren esnaf odaları, hak mahrumiyeti yaşayan küçük esnafı adına küçük parmağını oynatmazken, bu denetimsizliği fırsat bilen korsanlar sınırları aşarak çalışmalarını kentler arasına taşıdı.

Kombi-Klima uzman servisi Halil Durusoy´u Balıkesir il merkezinden arayan randevucu korsan servis sekreteryası servis hizmeti vermek isrediği Bandırma´nın sokak ve mahallelerini dahi tanımadığı anlaşılan telefon görüşmesinde, mesleğinde uzman Durusoy´un sıkı takip ve sorgulaması telefonların kapatılması ile noktalanırken, Ustamız Halil Durusoy, can ve mal güzenliği açısından vatandaşların butür telefonlara itibar ermemesini, evinin kapısını açacağı servis ve ustaların mutlaka kurumsal kimliği hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmasının önem arz ettiğini söyledi.



Anahtar Kelimeler: Korsan servisler sezonu açtı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17.1 ° / 5.3 ° Güneşli