KOOPERATİFLEŞME SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

KOOPERATİFLEŞME SÜRECİ DEĞERLENDİRİLDİ

Balıkesir CHP’li İlçe Belediye Başkanları ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer telekonferansla Tarımsal kalkınmayı konuştu.

Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, CHP Balıkesir İl Başkanı Serkan Sarı, Balıkesir CHP’li İlçe Belediye Başkanları ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Tarımsal kalkınma ve Kooperatifçilik alanında önemli çalışmalara imza atmış değerli eşleri Neptün Soyer ile telekonferansla bir araya geldi.

Salgınla birlikte ülkemizde son dönemde ortaya çıkan sosyal, ekonomik ve tarımsal üretim alanındaki gelişmelerin değerlendirildiği görüşmede bundan sonraki süreçte Balıkesir genelinde yerel yönetimlerin katkılarıyla kırsal kalkınmada nelerin yapılabileceği ele alındı.

Konferans görüşmesinde ayrıca bölgemizde tarım üreticilerinin nasıl korunabileceği ve kooperatifleşme süreçlerinde yerel yönetimlerin etkisi ve rolü nasıl olabileceği hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Yapılan görüşmede bundan sonraki süreçte bu konularda ortak çalışma, koordinasyon ve iş birliğinin devam edeceği belirtildi.



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli