"Kolay gelsin Köroğlu"

Millet deprem paniği yaşarken, Köroğlu mağaza zincirini sokaktan sokağa taşıyor

Özellikle son günlerde bir biri yaşanan deprem hareketleri kamusal alanlarda 51 okulun boşaltılarak yıkılması kararına varan radikal önlemler alınmasına, bir çok belediyenin kentleri için AFAD kurmalarına varan önlemler alırken Bandırma ve çevresinde mağaza zincirleri ile öne çıkan Köroğlu-HYS işbirliği İnönü caddesindeki eski adı ATMACA pasajı olan yapıdaki fiziki değişikliği, şu günlerde arka cadde Evyapan sokak 21. nuramara faaliyet gösteren AKADEMİ DİL'in bulunduğu yapıyı tadilat adı altında mevcut yapıya dahil etme çabası ibretle izleniyor.

Köroğlu'nun, İnönü caddesi ile Evyapan sokaktaki yapıların arka bölümlerini kaldırarak bir birine bağlama noktasındaki yoğun inşaat çalışmaları bununlada sınırlı kalmıyor.

Köroğlu, mağaza ihtiyacına göre yaptığı dizayn'da Evyapan sokak 21 numaralı 3 katlı işyerinin aynı sokağa bakan yüzünü tamamen kapatmakla kalmıyor, üzerine bir katta yığma çıkarak adeta deprem yönetmeliğini ihlal etmekle kalmayıp, üzerine birde tüğ dikiyor.

Evyapan sokakta güpe gündüz vatandaşın gözü önünde devam eden kaçak yapılanma önceki gün Belediye ekipleri tarafından fark edilerek gerekli evrak tanzimi ile cezaya çarptırıldığı öğrenildi.

Asıl merak edilen konu elbette bu değil, bu anlamdaki gayri yasal faaliyetleri görmek, düzletmek, men etmek gibi 50 nin üzerinde görevlinin maaş aldığı Bandırma Belediyesinde kaçak yapı için KÖROĞLU na nasıl bir yaptırım uygulanacağı.

-Kesilen makbuz cezası ile yapılan kaçak yapı yasallaştırılacak mı?

-Yoksa gereği yapılıp, kaçak yapılan alanlar eski haline getirilecek mi?



Anahtar Kelimeler: "Kolay gelsin Köroğlu"
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli