Koçyiğit``Avşaspor`a eşit davranılmıyor``

Koçyiğit``Avşaspor`a eşit davranılmıyor``

Avşaspor`un yemek sponsörlüğünü üstlenen İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Koçyiğit mağdur Ada takımı Avşa`nın maç masraflarının valilikçe karşılanmasını istedi.





Avşaspor`a yemek sponsörü olan İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Koçyiğit mağdur Ada takımı Avşa`nın maç masraflarının valilikçe karşılanmasını istedi.



Mücade ettiği 2. ve 1.Amatör Kümelerde tüm maçlarını deplasmanda oynadığı, bununda mücadele azminde eşit şartları ortadan kaldırdığını söyleyen İl Genel Meclisi üyesi İsmet Koçyiğit  bu eşitsizliğin ortadan kaldırılması için Balıkesir Valisine öneri götüreceğini söyledi.

Koçyiğit ligin tamamlanmasına 4 hafta kalan Avşaspor`un maç yemeklerini karşılamayı üstlenirken bir adım daha öte geçerek Bordo mavili ekibin eşit olmayan bu mücadele azmine il spor müdürlüğü bütçesinden maddi destek verilmesi gerektiğini söyledi.

Ulaşım olumsuzluğu yanı sıra tüm maçlarını deplasmanda oynayan Avşaspor`lu yönetici ve oyuncuların ceplerinde çay parası bulunmadığını söyleyen Koçyiğit bu eşitsizliğe ortam hazırlayan il spor müdürlüğünün masraflarıda üstlenmesi gerektiğini söyledi.

İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Koçyiğit geçtiğimiz hafta başka bir lokantada maç yemeği verdiği Avşaspor`a bu kez Eski Borsa karşısındaki Tıka Basa lokantasında ziyafet verdi.









fikri
28.01.2013 08:46:13
Sadece avşa değil bandırma ,gönen erdek bölgesinin takımlarının hepsine zenci muamelesi yapılmakta gidin körfezdeki amatörlerin tesislerini görün Allahın aşkına bandırmasporda böyle tesis yok kısaca birlik olma zamanı

burak deniz
28.01.2013 09:58:19
nerede avşanın yazın para basan zengin abileri??? nerede belediyesi???

ahmet
28.01.2013 11:51:14
çok ilginç avşa her macını deplasman da oynuyor ilk defa duyuyorum ada takımı olması avşaspor spor il müdürlügü tarafından ödülendirilmelidr koçyiğit tebrik ederim bizlere böyle bir sorunu duyurdugun için

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli