Kocaçay`ın yuttuğu çiftçi bulunamıyor

Kocaçay`ın yuttuğu çiftçi bulunamıyor

Manyan`ta Traktörü ile Kocaçay`a düşerek kaybolan çiftçiye, Tüm aramalara rağmen ulaşılamadı






Manyas`ın Kayaca Köyünde geçtiğimiz Pazartesi günü 10.VT.119 plakalı traktörü ile birlikte Kocaçay ırmağına düşen çiftçi Selahattin Sezer dört  gündür su altı arama kurtarma ekipleri ve vatandaşların tüm aramalarına rağmen bulunamadı.   Bu sabah erken saatlerde Kocaçay`da aramalara kaldıkları yerden devam eden ekipler, suyun seviyesinin düşmesine karşılık, suyun bulanık olmasından dolayı aramaların zorlaştığını el yordamı ile arayışlarını sürdüklerini belirttiler. Ekipler aramalara yarın sabahtan itibaren devam edeceklerini vurguladılar.





orhan
5.05.2012 13:58:11
koca devlet bir ölüyü dereden bir haftada bulup cikaramiyorsa bir afet halinde vay o milletin haline ! kafama takilan sorular ; görgü taniklarinin ifadelerine göre, traktör geri geri dereye giderken suya gömülmüs vede elinde cep telefonu ile o esnada konusuyormus , traktorun dereden cikarilirken cekilen resimler tam tersine dereye ön öne girmis gibi degilmi ?, gercekten telefon görüsmesi varmi

sahin
5.05.2012 14:12:56
traktor geri geri dereye girdi ise,arka tekerlekler önde, arka tekerleklerin üzerinde de ön tekerleklerin izleri olmasi lazim gercek den de olay yeri incelemelerin de izler böylemi ? cünkü traktörün dereden cilarilisi anindaki resimler de traktor ön öne girmis gibi gözüküyor, bu celiski degilmi ?

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false