Koç gibi Başkan

Koç gibi Başkan

AKP`de T.C istifası .Karacabey Belediye Başkanı AKP`den istifa ederek T.C ibaresini Belediye kapısına astı.



BURSA
'nın Karacabey İlçesi'nde,  AK Parti'den istifa ederek bağımsız kalan Belediye Başkanı Ergün Koç, Belediye binasındaki tabelayı indirtip, yerine 'T.C.' ibareli yeni tabelayı astırdı.


Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, AK Parti'den istifa ederek bağımsız kaldı. Başkan Koç, 'Belediye' tabelasını indirtip, yerine 'T.C. Karacabey Belediyesi' yazılı yeni tabelayı astırdı.

Konuyla ilgili açıklama yayınlayan Başkan Koç, "Her yapılan işte olduğu gibi bu yaptığımızın arkasında duran veya durmayan, olumlu düşünen veya düşünmeyen insanlarımız olacaktır. Saygı çerçevesi içerisinde tüm eleştiri ve yorumlar kabulümüzdür. Elbette tüm yapılan yorumlara ve eleştirilerin hepsine cevap veremeyiz. Ancak şu açıklamayı yapmamızda fayda var; Aklımız başımıza yeni gelmedi. Ancak bu başlığın vurgulanması gerekti. Gerektirildi. Bizler son günlerde gördüğümüz manzara karşısında duyarlılığımızı ortaya koymak adına bu değişikliği gerçekleştirdik. Halkımız kabul buyuruyorsa ne mutlu bizlere" görüşlerine yer verdi.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli