Kırmızı bu kezde kaybetti

Kırmızı bu kezde kaybetti

Bandırma Kırmızı Evinde Mamak Belediye Ankara DSİ´ye Mağlup Oldu (88-92)

Bandırma Kırmızı Evinde Mamak Belediye Ankara DSİ´ye Mağlup Oldu (88-92)

Basketbol Ligi 29.Hafta Karşılaşması

Salon : Banvit Kara Ali Acar Spor Salonu, Bandırma

Hakemler : Taner İbin, Abdullah Koputan, Şeyhmus Melek

Bandırma Kırmızı : Şehmus Hazer 6 ribaund; İsmail Cem Ulusoy 34 sayı, 5 asist; Erxhan Osmani 16 sayı, 5 ribaund; Erkin Şenel 16 sayı, 5 ribaund; Ragıp Berke Atar 2 sayı; Talat Alp Altunbey 7 sayı, 8 ribaund; Harun Can Doğan 6 sayı; Tonye Frank Jekiri 7 sayı, 6 ribaund.

Mamak Belediye Ankara DSİ : Kaan Sarıaslan 20 sayı, 1 asist; Ümit Türkoğlu 6 sayı; Mehmet Özbakır 2 sayı; Reginald Holmes 25 sayı, 7 ribaund; Tyshawn Taylor 7 sayı, 7 asist; Uluğ Kaçaniku 26 sayı, 6 ribaund.

/resimler/2017-3/23/1014052447816.jpg

Bandırma Kırmızı Türkiye Basketbol Ligi 29.hafta karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Mamak Belediye Ankara DSİ takımına 88 - 92 mağlup oldu.

Bandırma Kırmızı ilk çeyreğe hızlı başladı. Hücumda İsmail Cem Ulusoy ve Erkin Şenel ile bulduğu sayılarla ilk periyotu 27 - 24 önde tamamladı. İkinci çeyreğe oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalışan Bandırma Kırmızı savunmada istediklerini gerçekleştiremeyince soyunma odasına 39 - 44 geride girdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Mamak Belediye Ankara DSİ takımı oldu. Hücumda Kaan Sarıaslan ve Reginald Holmes ile sayılar bulan Mamak Belediye´ye Bandırma Kırmızı İsmail Cem Ulusoy ve Talat Alp Altunbey ile cevap vermeye çalışsa da üçüncü çeyreği Bandırma Kırmızı 58 - 75 geride kapadı. Son çeyreğe ise Bandırma Kırmızı hızlı başladı. Hücumda İsmail Cem Ulusoy ve Erxhan Osmani ile sayılar bulan Bandırma Kırmızı farkı azaltmaya çalışsa da Mamak Belediye Ankara DSİ engel olunca Bandırma Kırmızı karşılaşmadan 88 - 92 mağlubiyetle ayrıldı. 

/resimler/2017-3/23/1012365406902.jpg

Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen : ´´Bu maç son bir tecrübesizlik oldu.´´

Bandırma Kırmızı Türkiye Basketbol Ligi 29.hafta karşılaşmasında Bandırma´da konuk ettiği Mamak Belediye Ankara DSİ takımına 88 - 92 mağlup oldu. Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında Bandırma Kırmızı Baş Antrenörü Ahmet Gürgen şunları söyledi : ´´Öncelikle karşımızda küme düşmemek için mücadele eden bir takım vardı. Bizim artık bir iddiamız kalmadı play-off için. Bu da oyuncularımız üzerinde bir rahatlık yaratmış. Bu maç bu sezon en çok üç sayı attığımız maç oldu. Son anda iki boş turnikeyi de kaçırdık. Hepsi üst üste geldi. Son topu da kullanamayınca maçı kaybettik. Ama genel olarak baktığımızda iyi savunma yapamadık. Bu maç son bir tecrübesizlik oldu. İnşallah bundan sonraki maçlarımızda daha iyi basketbol oynarız. Çünkü bu çocukların hemen hemen hepsi Gençler Şampiyonası´nda oynayacak. Oralara hazır olmalılar.´´ dedi.

Bandırma Kırmızı´nın başarılı genç oyuncularından Erkin Şenel ise şunları söyledi : ´´Maçın hemen hemen tamamını kötü oynadık. Hem savunmada hem de hücumda iyi değildik. Maçın sonunu getiremedik. Bundan sonraki maçlarımıza konsantre olacağız.´´ dedi.

Mamak Belediye Ankara DSİ Baş Antrenörü Doğan Deniz ise mücadeleyi şu şekilde değerlendirdi : ´´Bizim için çok önemli bir maçtı. Geçen hafta kazandığımız Samsun maçından sonra bu hafta da kazanmamız bizim için çok önemliydi. Ligin son 5 haftası. Kazanabildiğimiz kadar kazanarak ligde kalacağız.´´ dedi.

/resimler/2017-3/23/1012591619899.jpg



Anahtar Kelimeler: Kırmızı kezde kaybetti
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli