Kınama!..

Kınama!..

Bandırma Gazeteciler Cemiyetinden kınama

Balıkesir´de faaliyet gösteren Sembol Medya Grubundan Ekspress Gazetesi Muhabiri Ümit Ulus´un davet edildiği toplantıdan çıkarılmasını Bandırma Gazeteciler Cemiyeti kınadı.

Açıklamada şöyle denildi;

8 Kasım 2018 günü Balıkesir´de faaliyet gösteren Sembol Medya Grubundan Ekspress Gazetesi Muhabiri Sayın Ümit Ulus´un davet edildiği toplantıdan çıkarılmasını Bandırma Gazeteciler Cemiyeti olarak şiddetle kınıyoruz.

Adalet ve Kalkınma Partisi Altıeylül Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çoban´ın daveti üzerine basın toplantısına giden meslektaşımız, AK Parti Altıeylül İlçe Başkanı Ayhan Atahan´ın bir ilçe yöneticisini göndererek ?Sembol Medya Grubundan kimseyi istemediğini´ belirtmesi üzerine meslektaşımız aday adayı tarafından davet edildiğini ve toplantıyı takip edeceğini belirtmiş, ancak baskılar üzerine AK Parti Eylül Belediye Başkan Aday Adayı İsmail Çoban´ın ?Yapabileceğim bir şey yok, katılmazsanız sevinirim? sözü üzerine toplantıdan ayrılmak zorunda kalmıştır.

Bandırma Gazeteciler Cemiyeti, bu güne kadar görevlerini yapmak için çırpınan ve engellemelere maruz kalan tüm meslektaşlarının yanında olmuştur. Siyasi parti, kurum, kuruluş ve kişi gözetmeksizin halkın haber alma ve soru sorma hakkını savunan Bandırma Gazeteciler Cemiyeti bugün de ayrı tavrını göstermektedir.

Bu durum karşısında adı geçen kişileri kamuoyu önünde meslektaşımızdan özür dilemeye ve bu tür olayların bir daha yaşanmaması için daha dikkatli olmaya davet ediyoruz.
                                    Bandırma Gazeteciler Cemiyeti Derneği

 



Anahtar Kelimeler: Kınama
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli