Kına gecesi ile başlandı

Kına gecesi ile başlandı

Begüm Öztuna ile Kutay Karahan'ın yaşamlarını birleştireceği düğüm töreninin ilk etabı Kına yakıldı.

İstanbul’da faaliyet gösteren Method Research Company kamu oyu araştırma şirketinin Bandırma’lı araştırma personeli Begün ile Kuntay, hayatlarını birleştirme noktasında ilk organizasyona Kına gecesi ile başladılar.

Geçtiğimiz yaz Erdek Paradise’de nişan yüzüklerini takan Begüm ile Kutay bir yıl aradan sonra akşam Livatya Ekol kır düğün salonunda kına gecesi ile düğün programına başladılar.

Öztuna ve Kuntay ailelerinin kına gecesi için özel olarak hazırlattıkları livatya Ekol Kır düğün salonu girişinde konukları karşılaması ile başlayan gece, pasta kesilmesi ve gelin Begüm’e kına yakılması ile devam etti.

Bandırma’nın iş ve siyaset dünyasının yakında tanıdığı Mali Müşavir Bülent & Selda Öztuna çiftinin biricik kızları Begüm ile, Kınay AŞ’nın Bandırma ofis personellerinden Hüseyin & Gülay Karahan çiftinin yakışıklı oğulları Kuntay bir yıllık nişanlılık yaşamları ardından hayatlarını birleştirecek düğün cemiyeti ve ananevi gelenekler tek tek hayata geçirilmeye başlandı.

Begüm & Kutay’ın mutluluk denizine yelken açacakları törenin düğün bölümü ise bu akşam Tatlısu Kırtay otelde gerçekleşecek.



H.Oral
16.08.2014 11:25:43
ALLAH Hayırlı Etsin Ömür boyu Sağlıklı Mutluluklar dilerim

  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.1 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 12.3 ° / 7.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı