Kimisini eski yıl, Kimisini de yeni yıl aldı.

Kimisini eski yıl, Kimisini de yeni yıl aldı.

Erdek'te son dakika'da iki ilk dakikalarda bir kişi hayatını kaybetti.



______________________/ Zeki KARADENİZ

Bandırma Gönen karayolu 8 km de meydana gelen kaza sonrası genç bir banka güvenlik görevlisi ile Erdek'te meydana gelen karbon monoksit gazı zehirlenmesinden baba oğul iki kişi 2011'in son gününde yaşama veda ederken, 2012 in ilk kaybı da Erdek'te yaşandı.


Kutlamaların en etkin dakikalarında denetimlerini sürdüren Erdek polisi yetki alanındaki Ocaklar'a giderken yol kenarında yaşamını yitirmiş olarak bulundu.

Yavuz Selim Çolak (53) adlı Tunceli nüfusuna kayıtlı bir kişi Erdek Ocaklar karayolu üzerinde Kesin olmamakla birlikte bir otomobilin çarpıp kaçmış olabileceği şüphesi ile olay yerinde hayatını kaybeden Yavuz Selim ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yavuz Selim Çolak'ın ölümü ile ilgili soruşturma geniş çapta soruşturulurken cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa adli tıp kurumuna kaldırıldı.



****

Erdek İlçesi`nde kömür sobasından sızan karbon monoksit gazından zehirlenen Hüseyin Turunç ile 4 yaşındaki oğlu Tarık Turunç öldü.

Baba ve oğlun cesetleri, komşularının haber vermesi sonucu kapıyı çilingir yardımıyla açan polisler tarafından bulundu.

Erdek`te eşinden ayrıldıktan sonra oğlu Tarık Turunç ile Halitpaşa Mahallesi Memduh Aslan Sokak İyigün Apartmanı`nda oturan Hüseyin Turunç, ısınmak için yaktığı kömür sobasından sızan karbon monoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Uzun süre gemilerde kaptanlık yaptıktan sonra bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Hüseyin Turunç ve oğlu Tarık`ın cesedi, geçen çarşamba gününden itibaren kendisinden haber alamayan komşularının polise başvurması sonucu bulundu.

Savcılıktan izin alıp çilingir yardımı ile kilidi açarak eve giren polis oturma odasında birlikte yatan baba ve oğlunun cesetleriyle karşılaştılar.

Olayla ilgili soruşturmaya Erdek Cumhuriyet Savcılığı`nca başlandı. Kömür sobasından sızan karbon monoksit gazından zehirlenip, ölen baba ve oğlunun cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu`na kaldırıldı.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli