Kent Ormanı oluyor

Kent Ormanı oluyor

Kent Meclisi, General Balcı`dan sonra Ayyıldız mahallesindeki eski askeri alanı Kent Ormanı ağaçlandırma kapsamına aldı.



Kent Meclisi, General Balcı`dan sonra Ayyıldız mahallesindeki eski
askeri alanı Kent Ormanı ağaçlandırma kapsamına aldı.

Bu amaçla bugün Ayyıldız mahallesi eski askeri alanda bir araya gelen Kent Meclisi komiteleri, vatandaşlar ve Bandak üyeleri daha önce hazırlanmış alana fıstık çamı dikimi yaptılar.

Belediye Başkanı Sedat Pekel`in de bizzat ekim sahasına giderek hem fidan dikimi yaptı, hemde çalışmalara performans katkısı veren vatandaşlara teşekkür etti.



Bandırma Kent Meclisi Başkanı Dr.Selim Panç ise Bandırma`nın hızla yükselen nüfusu karşısında yeşil alanların yetersiz kaldığını, geçtiğimiz hafta General Balcı çamlığında başlattıkları Kent Ormanları projesinin bir uzantısı olarak bugün de bu bölgeyi ağaçlandırdıklarını söyledi.

Kent Meclisi Başkanı Dr.Selim Panç ``Kent Ormanı`` projelerinin bunlarla kalmayarak zaman içinde Belediye ile yapılan koordineli çalışma sonucu tespit edilen Şehir Planı içindeki yeşil alanların ağaçlandırması noktasında da çalışmaları olacağını söyledi.

Belediye Başkanı Sedat Pekel`de Kent Meslisi tarafından hayata geçirilen ``Kent Ormanı`` projesini geçmişten günümüze uzanan yeşil kuşak projesinin, günümüzden yarınlara uzanan bir ayağı olarak gördüğünü vurgulayarak, çalışmanın sonderece takdire şayan, ulvi bir çalışma olduğunu, başta Kent Meclisi Başkanı Dr.Selim Panç olmak üzere memeği bulunan herkeze teşekkür etti.




Tema Onursal Başkanı Hayrettin Karaca bir Bandırma sevdalısı olarak,
Kent meclisinin çevresel anlamda hayata geçirdiği ``Kent Ormanı``
projesi için teşekkürlerini sunmuştur.


``Er veya geç. Geldiğimiz yer, toprağa döneceğiz. Tüm kazanımlarımızdan geriye kalacak tek servet, dikeceğimiz bir ağaçtır.``
Hayrettin Karaca





Aydın Akbal
24.03.2013 20:12:12
kimin ne için çalıştığını bilmesek 35 yıldır bu mesleği yapmazdık... Dün tuvalete ettiği, bugün denize ulaşmayanlar bunu bilemez..

KÖYLÜ
24.03.2013 20:40:10
BANDIRMA KENK KONSEYİ ÇOK BÜYÜK İŞLER BAŞARIYOR YÜRÜTME KURULU ÜYELERİNE TEŞEKÜR EDİYORUM

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 11.2 ° / 9.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı