Kent Konseyleri Adana'da toplandı.

Kent Konseyleri Adana

BANDIRMA KENT KONSEYİ TÜRKİYE KENT KONSEYLERİ PLATFORMUNUN YÜRÜTME KURULUNA SEÇİLDİ.

11-12 Haziran Tarihlerinde Türkiye Kent Konseyleri Platformu Adana Kent Konseyi sahipliğinde Adana Büyükşehir Belediyesinin katkısı ile gerçekleştirildi.

Genel Kurulun birinci gününde “Yerelde Sürdürülebilirlik Kalkınma ve Sosyal-Dayanışma Ekonomisi” konuşu sempozyum gerçekleşti.

Kongrenin 2. Gününde Bandırma Kent Konseyi Türkiye Kent Konseyi Platformu Yürütme Kurulu’na seçildi.  Ardından toplantının sonuç bildirgesi hazırlandı. Bandırma Kent Konseyi Başkanı Serdar Polat,  Bandırma'yı Platform yürütme kuruluna seçen Kent Konseylerimize teşekkür etti.
Bandırma Kent Konseyinin Türkiye’de Kent Konseyleri ile dayanışma ve işbirliği her geçen gün arttığı,  Bununda en önemli sebeblerinden birisininde Kent Konseyi yapısına değer veren Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un kaykılarından kaynaklandığı kaydedildi.
 
Başkan Serdar Polat; "Bizlere Adana’yı evimiz gibi hissettiren Adana Büyük Şehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a, Adana Kent Konseyi Başkanı ve TKKP Dönem Başkanımız Haşmet Biçer’e teşekkür ederiz. Ayrıca toplantıya katılarak destek olan CHP Millietvekili ve CHP Kent Konseyleri Masası sorumlusu Burhanettin Bulut’a teşekkür ediyoruz."dedi 
Bandırma Kent konseyi başkanı Polat; "Bandırma Kent Konseyi sorumluluk alarak ve dayanışma içinde çalışmalarına devam edecektir."dedi.



Anahtar Kelimeler: Konseyleri Adana' toplandı.
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı