Kent Konseyinden Sınırsız Mücadele

Kent Konseyinden Sınırsız Mücadele

Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz, Muhtarlar ve STK lara pandemi mücadele süreci maskesi

18 Mart'tan itibaren sınırlandırılan uygulamalarla dünyayı etkisi altına alan küresel sağlık sorunu Kronavirüs (covıd-19) pandemi süreci kapsamında vatandaşlar basında yaşanan Meske sorunu, Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Muraz Ergöz'ün çabası ile çözümlendi.

Balıkesir Büyükşehir Kent Konseyi başkanlığı nedinde gerçekleşen  ilçeler arası Kent Konseyleri birliği vasıtasıyla beklentilerin çözümü noktasında başlatılan maske dağıtımı Bandırma'da devam ediyor.

Özellikle vatandaşlar ile doğrudan ilişkili olan Mahalle Muhtarları ile Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin baz alındığı maske dağıtımı Bandırma'da bizzat Kent Konseyi Başkanı Dr. Murat Ergöz tarafından yapıldı.

Dr. Ergöz, bitmeyen enerjisi ile 7/24 mesai vererek başlattığı pandemi sürecini gerek mesai saatlerinde görevli bulunduğu Ayyıldız Mahallesi, Osman Şeref Eriş Sağlık ocağına gelenler, gerekse mesai dışı bizzat ziyarette bulunduğu Muhtarlıkların maske ihtiyaçları karşıladı.

Dr. Ergöz, bir hekim olarak sorumluluk bilinci içinde hareket ederek sürdürdüğü maske ve BOREL el losyonu dağıtımının bir lüx değil, zorunluluk olduğunu vurgulayarak, bu anlamda emek ve çaba gösteren tüm kurum, kuruluş ve idarecilere teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: Konseyinden Sınırsız Mücadele
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false