KENT GİRİŞİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

KENT GİRİŞİ DÜZENLEME ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Bursa-Balıkesir karayolu girişindeki refüj ve orta refüjlerin yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışmaları başladı.




Bandırma
Belediyesi Park Bahçe İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında toplam 12 bin adet İbreli fidan toprakla buluşacak.

Başkan Yardımcısı Dursun Mirza Kent girişinin daha güzel ve modern bir görünüme kavuşması için başlatılan çalışmaları yerinde inceledi.


Bandırmamıza yakışan bir kent girişini ortaya çıkaracağız”


Mirza: Bandırmamız kabuk değiştiriyor. Bandırma belediyesi olarak yaşamın her anında halkımıza hizmet vermeye devam ediyor.  Kentimizin yollarında, cadde ve sokaklarında yaptığımız çalışmalar devam ederken Park Bahçe Müdürlüğümüzce kentimizin birçok noktasında ağaç dikimi çalışmalarını gerçekleştirerek 10 binlerce fidanı toprakla buluşturduk. Bununla birlikte başlattığımız Kent girişindeki refüjleri düzenleme ve ağaçlandırma çalışmalarımızı başlattık. Bu alanda öncelikle Karayolları ve Uedaş'ın gerçekleştirdiği çalışmalarla birlikte Belediye ekiplerinin devam ettiği düzenleme çalışmalarıyla Bandırma`ya yakışan bir kent girişini ortaya çıkaracağız” dedi.

Refüjlerde öncelikle sulama sistemlerinin kurulum çalışmalarını yerine getirdiklerini belirten Mirza, böylece dikimleri tamamlanan ağaçların daha modern bir teknikle sulanacağını söyledi. Mirza: Bilindiği gibi sulama yeşil alanlar için önemli bir sorun. Bu açıdan ilk olarak orta refüjlerde damla sulama ve yağmur sulama sistemleri kurduk. Bu sistemleri hayata geçirerek dikimini gerçekleştirdiğimiz ibreli fidanlarımızın ardından çimleme çalışmalarımızla kentimiz girişi daha güzel bir görünüme kavuşmuş olacak” dedi.

Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, ilk olarak Bandırma-Bursa karayolunda başlatılan refüj düzenleme çalışmalarının sırasıyla AVM önündeki kavşak ve Hava Üssündeki kavşakla devam edeceğini sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli