"KENT KONSEYİNE ADAY DEĞİLİM"

ADD BAŞKANI SERDAR POLAT: KENT KONSEYİNE ADAY DEĞİLİM

Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat seçim sürecinin başladığı Bandırma Kent Konseyi için herhangi bir adaylık düşüncesinin olmadığını açıkladı.

Bandırma Kent Konseyi seçimleri için sürecin başlamasıyla aday isimleri de kamuoyunda konuşulmaya başladı.Adaylık için ismi konuşulan  Atatürkçü Düşünce Derneği Bandırma Şube Başkanı Serdar Polat konu ile ilgili bilgi vererek; ?Böylesi anlamlı bir görev için kamuoyunda adımın geçmesinden elbette mutlu oldum. Fakat Atatürkçü Düşünce Derneğinde yeni bir seçim sürecini tamamladık. ADD olarak yapacağımız çok güzel projelerimiz var. Bunlara odaklanarak çalışmalarıma devam etmek istiyorum. Bandırma Kent Konseyinde herhangi bir göreve aday değilim? dedi.

KENT KONSEYİ AKTİF OLMALI

Kent Konseylerinin önemine vurgu yapan Polat: ?Türkiye´nin değişik yerleşimlerinde Kent Konseylerinin çok güzel çalışmalarını görüyoruz. Bandırma´da da Kent Konseyi daha da aktif olsun, güzel çalışmalar yapılsın istiyoruz. Her kesimi kucaklayan, herkesin güvenini ve onayını alacak bir ekip göreve gelsin istiyoruz.  Bizler de ADD olarak her türlü desteği vermeye hazırız? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: KENT KONSEYİNE ADAY DEĞİLİM
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı