Kemal Pireci Anadolu Lisesinin dayanışma çay'ı coşkulu geçti

Kemal Pireci Anadolu Lisesinin dayanışma çay

Bugün Bandırma Pehlivanlar düğün salonunda yapılan dayanışma çay'ına geniş bir katılım vardı.




Bandırma Pehlivanlar düğün salonunda yapılan dayanışma çay'ına geniş katılım oldu.

Açılış konuşmasını Kemal Pireci Anadolu Lisesi okul müdürü Mesut Topaloğlu,nun yaptığı dayanışma çay'ı sanatçı Hicran`ın bir birinden güzel parçalarıyla devam etti.

Okul müdürü Mesut Topaloğlu Açılış konuşmasında ``Okulumuz her eğitim öğretim yılında farklı aktiviteler düzenlemektedir. Bu aktivitelerden biride bizleri şuan bir araya getiren tanışmamızı, kaynaşmamızı ve eğlenmemizi sağlayan çay etkinliğidir. Kemal Pireci Anadolu Lisesi olarak eğitime önem verip ülkemizin ve ilçemizin kalkınması yolunda bütün öğretmen arkadaşlarınızla özverili bir şeklide çalışmaktayız. Buraya katılmanızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.``

``Ben okulun müdürü olarak okulumuzun her yıl değişerek geliştiğini görüyorum. Sizlerin bu desteği bizlere her zaman güç vermektedir.``

``Okulumuz adına düzenlenen okul dayanışma çayı organizasyonunda başta okul aile birliği üyeleri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim.'' dedi.

Okul müdürü Topaloğlu, çay organizasyonunda emeği geçen okul aile birliği Başkanı Yasemin Balkız,Yardımcısı Sait Üçkılınç,Üye Rana Acemliler,Üye Betül Bayrak Moralı ve Üye Selda Gürsoykont ile okul Öğretmenlerinden Elvan İnan,Nuriye Dumlu,Berna Doğan ile  Pervin Ünsal'a katkılarından dolayı birer plaket ve çiçek takdim etti.

Ayrıca Okula ismini veren hayırsever işadamı Kemal Pireci'nin kızı Sema Tetik hanımefendiye de çiçek takdim edildi.

Dayanışma Çay'ı programı sanatçı Hicran ile çoşkulu şarkıları eşliğinde

çay'a katılan hanımlar doyasıya eğlenmeleri ile son buldu.







Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false