Kazanan GÖNEN oldu

Kazanan GÖNEN oldu

U-19 liginde karşılaşan Gönen'in sarı lacivertli ekibiyle yeşil beyazlı ekibinin mücadelesinden galip ayrılan taraf 3-1'lik skorla Gönen Belediyespor oldu.




U-19 liginde karşılaşan Gönen'in sarı lacivertli ekibiyle yeşil beyazlı ekibinin mücadelesinden galip ayrılan taraf 3-1'lik skorla Gönen Belediyespor oldu.

İki kardeş kulübün U-19'larını karşı karşıya getiren maç Sarıköy'de oynandı. Tayfunspor 1-0 öne geçtiği ve üstüne üstlük net pozisyonlarla farkı daha da açabileceği maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

Bulduğu pozisyonları gole çevirmeyi başaran yeşil beyazlı ekip maçı kazanmasının yanında Erdekspor'un Bandırma'ya kaybetmesiyle bu takımla puanını eşitledi ve zirveyi takibi sürdürdü.

Kazanabilecekleri bir maçı kaybettiklerini söyleyen Tayfunspor antrenörü İbrahim Turan kazananın Gönen şehri olduğunu belirterek, Bizim amacımız gençlerimizi kazanmak, maçı kaybettik ama gençlerimizi kazanmaya devam ediyoruz” dedi.

Maç sonunda bir değerlendirme yapan Gönen Belediyespor alt yapı hocası Erol Öztürk, oyuncularının maç içinde centilmenlik kuralları çerçevesinde mücadele etmelerinin en büyük kazanım olduğuna dikkat çekerek, amaçlarının iyi futbol oynayan oyuncuları a takıma çıkarmak kadar onların spor ahlakı bilinciyle mücadele etmelerini sağmak olduğunu belirtti.

Tayfunspor'u da mücadelesinden dolayı kutlayan Öztürk, Tayfunspor hocası İbrahim Turan'la karşılıklı futbol oynadıktan sonra mücadelelerine saha kenarından devam etmenin ayrı bir heyecan olduğunu da sözlerine ekleyerek, İbrahim hoca da futbolun güzelliklerinden yana tavır koyan bir teknik adamdır ve oyuncularına da bunu anlatıyor.
Bir futbolsever olarak İbrahim hocaya da teşekkür ediyorum” dedi. 





Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false