?Kaz yemeği gecesi?nde coşku

?Kaz yemeği gecesi?nde coşku

Erdek Doğu Anadolu Serhat İlleri Derneği´nde türküler dile geldi

Erdek Doğu Anadolu Serhat İlleri Sosyal Yardımlaşma Derneği´nin geleneksel 6. ?Kaz yemeği gecesi? coşkulu geçti.

Aleyna düğün salonundaki geceye Erdek İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak ve İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir de katıldı.

Gecenin açış konuşmasını derneğin başkanı Naci Aras yaptı. Konuşmasına birlik ve beraberlik vurgusu yaparak başlayan Aras, duygularını şöyle dile getirdi:

?Geçen yıllar içinde hayatımızdaki değişikliklere rağmen yine bir aradayız. Bu beraberliğimiz çok anlamlıdır. Bu bir güven ve sevgi anlamını taşır. Bu beraberlik duygusu , ?Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz için´ duygu ve coşkusunun devamı anlamındadır. Bu beraberliğimiz, hemşerilerimizin, insanlarımızın, emeğin özgürleşmesi idealinde paylaşılan dostluğun ve bağlılığın devamı anlamındadır. Her çeşit ayrımcılığı reddederek, insanlık ailesinin mücadeleyle yarattığı evrensel değerlere sahip çıkarak demokratik bir kültürün oluşturulması sürecine kendi örf, adet ve geleneklerimizle katılıyoruz. Umutlarımızı, beklentilerimizi coşkuyla paylaşmak istedik. Geçmiş dönemden bugüne taşıdığımız beraberliğimizi güçlendirerek kol kola olmaya ve omuz omuza vermeye geldik. Bundan sonra da yeni etkinliklerde birlikte olabilmeyi diliyoruz.? Geceye Ahmet Hiçkorkmaz, türküleriyle renk kattı.  Önder BALIKÇI

/resimler/2018-12/16/0028373956507.jpg



Anahtar Kelimeler: yemeği gecesi coşku
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli