KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

KAYMAKAMLIK YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ GÖREVE BAŞLADI

Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Kadir Demiröz görevine başladı.

Kadrosu Balya Kaymakamlığında olan ve Manyas´ta geçici olarak görev yapan yazı İşleri Müdürü Ayten Kınık´ın asıl görev yerine yeniden dönmesiyle boşalan Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğüne Balıkesir Sivil Toplum İlişkilerinde görev yapan ve görevde yükselme sınavı sonrası müdürlük unvanı kazanan Kadir Demiröz atandı.

1971 yılında Balıkesir´in merkez Pamukçu kırsal mahallesinde doğan Demiröz, ilk ve ortaokulu Pamukçu´da okurken, lise eğitimini Balıkesir 100.yıl Endüstri Meslek Lisesi elektrik bölümünde okudu.

Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olduğunu söylerken 1994 yılında polis olduğunu ve sırasıyla Bursa, Diyarbakır ve Uşak´ta görev yaptıktan sonra yatay geçişle Kepsut Nüfus Müdürlüğünde göreve başladı.

2005-2012 yıllarında Kepsut Nüfus Müdürlüğünde görev yapan Demiröz yeniden görevde yükselme sınavlarına girerek Balıkesir Valiliği Sivil Toplumlarla İlişkiler İl Müdürlüğünde görev yaparken, Manyas Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Demiröz evli ve üç kız babası olduğunu söyledi.



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli