Kaymakam Yurt’tan şehit aileleri ziyareti

Kaymakam Yurt’tan şehit aileleri ziyareti

Gönen kaymakamı Arslan Yurt'tan şehit ailelerine bayram ziyareti

Gönen Kaymakamı Arslan Yurt, eşi Neslihan Yurt Hanımefendi, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Temel Kılıç, eşi Aysel Kılıç ve İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Ahmet Erhan Gündoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla İlçemizde bulunan şehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.

1994 yılında Çukurca İlçe Jandarma Komutanlığında görevli iken teröristlerle girilen çatışmada kaybolmuş, hakkında ölüme karine kararı çıkan J.Uzm. Çvş. Aydın Çetin’in ailesini, 1976 yılında Konya’da askeri araç ile kamyonun çarpışması sonucu şehit düşen J.Er Salim Özhan’ın ailesini, 1998 yılında Oramar Tepe mevkiinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenen mayına basması sonucu şehit düşen P.Er Abdullah Duman’ın ailesini ve 1981 yılında Şırnak’ta kaçakçılarla çıkan çatışmada şehit düşen Jandarma Er Ahmet Sakar’ın ailesini, ve ziyaret ederek Ramazan Bayramını kutladı.

Kaymakam Yurt, şehit ailelerinin her zaman bizim için kıymetli olduğunu, şehitlerimizin bizlere emaneti olan şehit ailelerinin yanında olduğunu ve onlara sonsuz saygı ve minnet duyduklarını dile getirdi.



Anahtar Kelimeler: Kaymakam şehit aileleri ziyareti
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false